Samsung Smart Signage, ecrane pentru vitrinele magazinelor

1204

Că suntem sau nu fani Samsung trebuie să recunoaștem că gigantul tech este imbatabil pe piața mondială a tot ce ține de afișaje. Acum Samsung își extinde portofoliul Smart Signage, ecrane indicatoare inteligente, cu noua serie OMN. Acestea pot afișa imagini excelente chiar și în lumina directă a soarelui.

Pentru vizualizarea optimă a imaginilor și a conținutului afișajele pentru reclame trebuie să fie clare, vizibile chiar și în condiții dificile de iluminare, cum ar fi lumina directă a soarelui. Reclamele trebuie să poată fi redate în condiții de siguranță și totodată foarte ușor. Samsung răspunde acestor cerințe cu noua serie OMN – fie ca un singur ecran sau sub numele OMN-D, cu două ecrane.

Noua serie se adresează în special magazinelor, pentru reclame în vitrine și au un consum redus de energie. În plus, dispozitivele pot fi gestionate rapid și ușor cu software-ul integrat de management al conținutului. Acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra costului total a unui astfel de ecran și mărește profitul respectivului magazin prin diversitatea mare de reclame ce pot fi afișate. Cu un design care economisește spațiul, afișajele sunt compatibile cu aproape orice tip de vitrine sau spații.

Seria OMN-D are un ecran dublu, cu fiecare parte special concepută pentru mediile în care este utilizată. Luminozitatea de 3.000 nit a feței pe partea cu fereastra ajută la menținerea integrității imaginii, indiferent de lumina soarelui. Partea din magazin are o luminozitate de 1.000 nit, afișând foarte clar diferite informații.

Multiple posibilități de amplasare pentru ecranele OMN

Samsung Smart Signage seria OMN poate fi ușor montată pe un suport sau suspendată de tavan. Oferă în acest fel magazinelor sau comercianților cu amănuntul mai multe opțiuni de poziționare. Designul oferă flexibilitate în ceea ce privește amplasarea în spațiul în care este utilizat. Ecranele OMN practic eliberează mult spațiu, oferind comercianților mai mult loc pentru clienți. Afișajul este ușor de activat cu un cablu de alimentare electrică și un cablu LAN. Ecranele duble OMN funcționează cu sistemul de operare TIZEN. Acesta îmbunătățește performanța generală a afișajului, permițând o gestionare ușoară a conținutului și asigurând tranziția și redarea conținutului fără întreruperi.

IP5X – Ingerss Protection 5X. Este o certificare împotriva pătrunderii prafului. 5 ca nivel de protecție pentru praf, înseamnă praf fără depuneri periculoase. Este o protecție pentru ca praful să nu intre în cantitate suficientă pentru a perturba funcționarea în condiții bune a echipamentului. „X”, înseamnă că produsul nu a fost testat pentru apă.

Cu seria Samsung OMN vom răspunde cererii în creștere pe piață pentru vitrine de magazin și cerințele asociate“. A spus Christoph Emde, Product Manager Smart Signage la Samsung Electronics. „Nu numai comercianții cu amănuntul, dar și băncile sau restaurantele vizează noi clienți. Noi oferim OMN în două versiuni: ca un singur și un dublu ecran. Deci, clienții noștri pot alege cele mai bune pentru spațiul lor. „

Afișajele Samsung OMN sunt certificate IP5X

Samsung Smart Signage OMN cu un singur ecran este un upgrade pentru actuala soluție de afișare în vitrine. Are eficiența energetică mai mare cu până la 176%. Acest lucru înseamnă că pentru a realiza o luminozitate de 4.000 nit, display-ul are nevoie doar de 350 de wați. Seria OMN cu o grosime de numai 54,5 mm poate fi instalată într-o vitrină și afișează imagini clare, extrem de vizibile. Lumina soarelui și căldura nu pot afecta calitatea imaginii și funcționarea corectă a ecranului. Seria OMN poate rezista la temperaturi de funcționare de până la 110° Celsius, și are, de asemenea, o certificare cu un rating de protecție IP5X.

Aceeași protecție oferă și OMN-D, cu un display cu 3.000 niți la exterior și un alt ecran cu 1.000 niți la interior. Aceste două display-uri sunt instalate într-o ramă subțire. Varianta cu două fețe este proiectată pentru o utilizare flexibilă și poate fi montată ușor pe un suport sau poate fi agățată în tavan. Acest lucru oferă mai multe opțiuni pentru poziționare. Se creează astfel, mult spațiu pentru comercializare. Pentru protecția datelor Samsung Knox are trei niveluri de siguranță, conform NewsSamsung. Soluția de securitate susține platforma Otes și oferă o protecție ridicată la nivel de aplicație. Noile afișaje Samsung sunt deja pe piață la un preț de 2.780 EUR.