Samsung SlimFit Cam o cameră web pentru televizoare inteligente

614
Samsung SlimFit Cam o camera web pentru televizoare inteligente
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung produce anual un număr mare de produse electronice de larg consum. Dispozitivele mobile sunt găzduite în cunoscuta serie Galaxy. Este vorba despre smartphone-urile, tabletele și dispozitivele purtabile ale companiei sud-coreene. În plus, Samsung este un jucător de top în monitoare și televizoare inteligente, precum și accesorii asociate – de la bare de sunet și suporturi de perete până la camere. Acum o camera web Samsung SlimFit Cam pentru televizoare inteligente este în vizor la Samsung.

Se pare că producătorul sud-coreean va anunța în curând un nou produs numit Samsung SlimFit Cam. Acest lucru este dovedit de o marcă înregistrată depusă de Samsung în Coreea de Sud și Marea Britanie. Din descrierea documentației de marcă comercială vedem că se referă la o cameră opțională pentru televizoare inteligente.

La 7 decembrie 2021, Samsung Electronics a depus o cerere de marcă la Oficiul Coreean de Proprietate Intelectuală (KIPO) și la Biroul pentru Proprietate Intelectuală din Regatul Unit (UKIPO) pentru denumirea „Samsung SlimFit Cam”. Conform LetsGoDigital, aplicația este încadrată în Clasa 9. Descrierea mărcii Samsung SlimFit Cam: Camere web pentru utilizarea cu televizoare; televizoare; calculatoare; asistent digital personal; telefoane mobile; difuzoare audio; camere digitale.

Samsung SlimFit Cam pentru televizoare inteligente

Din denumire și descriere se deduce că este o cameră relativ mică, destinată televizoarelor. Este probabil o cameră opțională pe care o poți monta pe modelele de televizoare existente. Descrierea menționează, de asemenea, „difuzoare audio” și un „asistent digital personal”. Probabil că acest lucru indică faptul că această cameră va avea și unul sau mai multe microfoane. În plus, este evident că Samsung SlimFit Cam poate fi operată și prin control vocal. Este posibil ca această cameră să poată fi conectată și la un smartphone.

UKIPO Uniteg Kingdomm Intellectual Property Office este Oficiul de brevete din Marea Britanie. Din 1991 sediul UNKIPO este Newport, Țara Galilor. O mică sucursală este și la Londra pentru o comunicare mai bună cu guvernul central.

Anterior, Samsung a echipat majoritatea modelelor sale de televizoare cu o cameră încorporată. Compania s-a îndepărtat de acest lucru din motive de confidențialitate. Cu toate acestea, unii utilizatori își folosesc televizorul și pentru apeluri video, de exemplu prin Skype. De asemenea, jucătorii folosesc în mod regulat o cameră. O camera web Samsung SlimFit Cam poate fi folosită de multă lume. Vedeți pe I❤️Samsung un top al cele mai bune televizoare Samsung din 2021!

În trecut, compania a lansat o cameră TV Samsung și o cameră Samsung Skype. Ambele sunt accesorii opționale care pot fi montate deasupra unui televizor inteligent. Noul model poate fi ceva mai compact. În plus, este evident că Samsung va acorda atenție și simplității cu care poate fi montat dispozitivul. Numele se potrivește cu suportul pentru perete SimFit, produs pentru televizoarele Samsung.

Rămâne neclar când va fi introdusă camera Samsung SlimFit Cam. Sunt șanse mari să auzim mai multe despre asta în săptămânile următoare, poate chiar să o vedem la CES 2022 Las Vegas.

SURSĂLetsGoDigital