Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

260
Vin robotii Samsung Smart Home Hub va controla totul in casa
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu 50 de ani și „Casa de mâine”, vedem unde s-au pus bazele pentru funcționalitatea de acasă bazată pe computer. Chiar și cei mai optimiști dintre designerii de la mijlocul secolului trecut nu și-ar fi închipuit cât de departe a ajuns tehnologia Smart Home. La CES 2022, Samsung a dovedit ce pot noile tehnologii cu noul său Samsung Smart Home Hub. Poate controla chiar și chiuveta!

Primul controler de acasă SmartThings de sine stătător, Samsung Smart Home Hub preia tehnologia dezvoltată, implementată în întreaga sa gamă de acasă și o plasează într-un singur tablou de bord centralizat. O variantă mai rafinată și mai accesibilă față de cea prezentată în frigiderul său Family Hub.

Samsung Smart Home Hub arată mai mult decât o tabletă cu AI. Are un ecran tactil de 8,4 inch (21,34 centimetri) și vine cu asistentul vocal Samsung Bixby încorporat. Cel mai bun dintre toate, Smart Home Hub portabil va folosi AI pentru a înțelege nevoile utilizatorilor și pentru a „oferi automat soluțiile potrivite”. În ceea ce privește designul, Home Hub stă cu nonșalanță într-un stație de încărcare și are două microfoane și două difuzoare pentru a auzi notificările și a da comenzi vocale.

Conectivitatea perfectă pentru casa inteligentă – Samsung Smart Home Hub

Samsung Home Hub oferă o conectivitate perfectă la casa inteligentă și ușurează viața utilizatorilor. Le înțelege preferințele setându-le dispozitivele de acasă și aparatele inteligente în mod corespunzător”. A spus Hyesoon Yang, șef al experienței clienților la Digital Appliances Business Samsung, potrivit Manofmany.

Samsung inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, a smartphone-urilor, tabletelor, a dispozitivelor wearables, a electrocasnicelor digitale și a ecranelor profesionale.

Potrivit companiei, Samsung Smart Home Hub vă va permite să vă gestionați rutina zilnică, ajutând în același timp la rezolvarea treburilor, datorită serviciilor integrate SmartThings bazate pe inteligență artificială. Acestea include: gătit; îngrijire îmbrăcăminte; îngrijire animale de companie; aerul condiționat; gestionarea energiei energie și tot ce ține de îngrijire la domiciliu. Utilizatorii vor avea conexiune directă la alte dispozitive din sistemul Smart Home, precum luminile, blocarea ușii sau chiar chiuveta.

Pentru a ușura ora cinei, SmartThings Cooking vă permite să căutați, să planificați, să cumpărați și să pregătiți mese săptămânale în mod convenabil cu Family Hub”. Spune Samsung în comunicatul oficial. Când vreți să spălați rufele, SmartThings Clothing Care se conectează la aparate precum mașina de spălat și la aparatul AirDresser. Apoi oferă opțiuni personalizate bazate pe tipurile de materiale ale articolelor de îmbrăcăminte, modelele dvs. de utilizare și sezonul curent.

Samsung Home Hub se va putea conecta la fiecare produs din ecosistemul SmartThings actual sau viitoarele dispozitive. În acest moment nu există încă un preț oficial sau o dată de lansare pentru noul Samsung Smart Hub. Totul pare să ruleze pe o arhitectură similară cu serviciile SmartThings anunțate anterior, așa că ar putea apărea mai devreme decât mai târziu.