Samsung Smart Keyboard Trio 500 – detalii despre preț în Europa

559
Samsung Smart Keyboard Trio 500 detalii despre pret
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung pregătește noua sa tastatură Samsung Smart Keyboard Trio 500 pentru lansarea pe piață în Europa. Conform SamMobile, gigantul high-tech a confirmat ieri că accesoriul său va fi disponibil în câteva săptămâni în Europa. Samsung intenționează să lanseze Smart Keyboard Trio 500 în Germania la începutul lunii iunie la un preț de 44,90€.

Așa cum era de așteptat, având în vedere anunțul oficial anterior cu privire la acest nou accesoriu, Smart Keyboard Trio 500 va fi disponibil în două opțiuni de culoare: alb și negru. Fiecare variantă are câteva taste de culori diferite pentru DeX și pentru comutarea ușoară între dispozitivele conectate și aplicațiile deschise.

Samsung Smart Keyboard Trio 500 – axată pe productivitate

Noua tastatură Samsung Smart Keyboard Trio 500 în sine nu încorporează Samsung DeX. Totuși ea a fost concepută pentru utilizatorii de smartphone-uri și tablete Galaxy care se bucură de experiența DeX. Cu o singură apăsare a unui buton, Keyboard Trio 500 poate pune un smartphone sau o tabletă Galaxy conectată în modul DeX. Tastatura este compatibilă cu orice smartphone și tabletă Galaxy care rulează One UI 3.1 și au fost actualizate ultima dată în martie 2021 sau mai târziu.

După cum sugerează și numele, Smart Keyboard Trio 500 poate fi conectată simultan la trei dispozitive diferite. Utilizatorii noii tastaturi Samsung pot comuta între cele trei dispozitive (telefon, tabletă sau PC) cu ajutorul a trei taste funcționale. La fel, configurarea acestor conexiuni Bluetooth pentru este foarte ușor de realizat. Utilizatorii trebuie doar să pornească tastatura și să țină apăsat unul dintre butoanele Bluetooth dedicate. Apoi imediat primește o solicitare de conexiune pe smartphone sau tabletă. Vedeți pe I❤️Samsung cum să împerechiați tastatura Samsung cu dispozitivele Galaxy!

Tastatura actuală de pe PC, smartphone sau tablete a fost împrumutat de la mașinile de scris clasice. Se numește QWERTY și provine din ordinea primelor șase taste din rândul din stânga sus al tastaturii. Designul fost proiectat de Christopher Sholes în 1868 și vândut lui Remington în 1873.

Detaliile privind disponibilitatea pentru alte piețe, în afară de Germania, nu au fost încă dezvăluite. Presupunem că Smart Keyboard Trio 500 va fi lansat la nivel global începând cu luna iunie, pentru echivalentul a ~44,90€.