Samsung Smart Monitor M8 cu rezoluție 4K lansat la CES 2022 Las Vegas

543
Samsung Smart Monitor M8 cu rezolutie 4K va fi lansat la CES 2022 Las Vegas
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat trei noi monitoare înainte de CES 2022 Las Vegas. Unul dintre ele este Samsung Smart Monitor M8 cu rezoluție 4K și vă poate controla dispozitivele IoT, transmite jocuri și multe altele. Compania nu a dezvăluit o dată de lansare sau un preț. Detaliile inițiale pe care le-am aflat demonstrează că Samsung merge cu câțiva pași mai departe cu M8 pentru a-l face și mai util pentru o varietate de oameni.

Samsung Smart Monitor M8 are o diagonală de 32 de inch (81,28 centimetri). La fel ca modelele care sunt în prezent la vânzare, acest nou monitor poate oferi funcționalități asemănătoare televizorului inteligent, inclusiv acces la aplicații de streaming, pe lângă faptul că poate fi conectat la un computer ca monitoare normale.

Monitorul inteligent are o grosime de 11,4 mm, despre care Samsung spune că este semnificativ mai subțire decât modelele anterioare. Poate cea mai impresionantă caracteristică este camera sa SlimFit magnetică și mobilă. Aceasta se poate care se atașa la monitor pentru apeluri video. Monitorul în sine acceptă aplicații de chat video precum Google Duo. Cu celelalte monitoare inteligente de la Samsung, trebuie să folosiți propria cameră web.

Samsung Smart Monitor M8 cu o caracteristică Workspace

De asemenea, Samsung integrează un SmartThings IoT Hub în Samsung Smart Monitor M8. În acest fel le permite utilizatorilor să vadă o hartă a diferitelor dispozitive inteligente și să le controleze direct de pe monitorul inteligent. Samsung spune că M8 are și o nouă caracteristică numită Workspace, care reunește servicii web legate de muncă, cum ar fi Microsoft 365, într-un hub intuitiv.

The Verge este un site american lansat în 2011. The Verge a câștigat cinci premii Webby în 2012. Pentru cea mai bună redactare; cel mai bun podcast; cel mai bun design vizual; cel mai bun site de electronice de consum și cea mai bună aplicație de știri pentru mobil.

O altă caracteristică nouă este Game Home, care transformă M8 într-un monitor de streaming de jocuri în cloud. Compania spune că proprietarii vor putea folosi Samsung Smart Monitor M8 pentru a reda jocuri de la serviciile de streaming de jocuri și chiar pentru a conecta controlere wireless la acesta. Cu toate acestea. Cu toate acestea Samsung nu a numit serviciile sau controlerele pe care le va suporta. Compania a declarat pentru The Verge că vor fi distribuite mai multe informații despre această funcție mai aproape de lansarea ei mai târziu în 2022.

Samsung nu a dat detalii despre toate porturile pe care le va avea M8, deși a menționat că are un port USB-C care poate suporta încărcare de 65W. Compania nu a menționat nici prețul sau disponibilitatea.

Compania a anunțat, de asemenea, un monitor de gaming curbat Odyssey Neo G8 de 32 inch înainte de CES 2022. Are rezoluție 4K și o rată de reîmprospătare de 240Hz, prima de acest fel pe un monitor curbat 1000R.