Samsung Smart Monitor vândut în peste 600.000 de bucăți la nivel mondial

277
Samsung Smart Monitor vandut in peste 600.000 de bucati la nivel mondial
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Smart Monitor a fost lansat de Samsung Electronics în decembrie anul trecut. Monitorul Samsung este un nou concept de monitor echipat cu un hub inteligent bazat pe sistemul de operare Tizen. Monitorul vă permite să vă bucurați de diverse servicii OTT (Over The Top) precum Netflix, Samsung TV Plus și YouTube, precum și să lucrați și să studiați fără o conexiune PC. Acum monitorul inteligent Samsung a depășit 600.000 de vânzări la nivel global.

Monitoarele au primit recenzii pozitive pe YouTube și alte platforme online de când au fost lansate. Acest lucru a avut un impact semnificativ asupra vânzărilor la nivel global. De asemenea, munca la domiciliu și educația la domiciliu a crescut cererea pentru Samsung Smart Monitor. Noul monitor Samsung este foarte versatil și vă poate transforma casa în orice doriți să fie.

Samsung Smart Monitor se vinde foarte bine la nivel global

Monitorul Samsung este disponibil în mai multe modele: Smart Monitor M7 și Smart Monitor M5. Smart Monitor M7 este disponibil în diagonal de 43 inch (109,22 centimetri) și 32 inch (81,28 centimetri). Ambele modele au rezoluție UHD și sunt disponibile doar în culoarea neagră, conform Samsung Newsroom. Pe de altă parte, Smart Monitor M5 vine în modele de 32 inch și 27 inch (68,58 cm), au rezoluție FHD și opțiuni de culoare alb și negru.

Samsung Smart Monitor este un produs inovator care s-a poziționat complet ca o nouă categorie în era „vieții la domiciliu”. A spus Ha Hye-seung, director general al Diviziei de afișare vizuală a Samsung Electronics. Samsung a declarat că în viitor vor fi introduse noi modele, mai multe diagonale de ecran și opțiuni de culoare.

Apple AirPlay 2 facilitează streaming video, fotografii, muzică, podcast-uri și multe altele de pe iPhone, iPad sau Mac la Samsung Smart TV. AirPlay 2 permite ca sunetul să fie trimis la mai multe dispozitive în camere diferite.

Funcția Samsung Wireless DeX de pe monitor vă permite să utilizați smartphone-ul ca pe un computer. Funcția Adaptive Picture optimizează calitatea imaginii în funcție de orice mediu de vizionare și ajustează automat luminozitatea și culorile la condițiile camerei. Funcția Mirroring – Oglindire vă permite să vedeți ecranul smartphone-ului dvs. ca monitor. Monitorul Samsung este echipat cu diverse funcții convenabile, cum ar fi „Apple AirPlay 2” pentru prima dată într-un monitor. Monitorul Samsung va fi disponibil din decembrie și în România.