Samsung Smart Monitor a fost lansat la vânzare în Coreea de Sud

682
Samsung Smart Monitor a lansat in Coreea de Sud
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Luna trecută gigantul tech a lansat un Samsung Smart Monitor cu ecran inovator de tip „do-it-all”. Acum acest monitor inteligent este disponibil la vânzare în Coreea de Sud. Monitorul este disponibil în două variante premium „M7 (de 32 inch, UHD)” și „M5 (de 32 și 27 inch, FHD)” cu funcții inteligente îmbunătățite semnificativ.

Samsung Smart Monitor este un nou monitor concept care se poate bucura de diverse servicii de conținut fără o conexiune la PC prin montarea unui hub inteligent bazat pe sistemul de operare Tizen. Monitorul dispune de un număr foarte mare de funcții inteligente. Acestea vă permit să vă bucurați de muncă, învățat și de vizualizare a conținutului, toate pe un singur monitor.

Samsung Smart Monitor cu mai multe servicii OTT

Samsung Smart Monitor acceptă diverse servicii OTT (Over-the-top). Sunt prezente Netflix, YouTube, Wave, Prime Video, Teabing și Watcha, precum și acces la Internet printr-o conexiune Wi-Fi. În plus, acceptă acces la distanță pentru lucrul de acasă și MS Office 365, un serviciu cloud. Samsung Smart Monitor oferă o telecomandă cu recunoaștere vocală Bixby pentru o operare ușoară, iar conectivitatea dintre afișaj și dispozitivele IT a fost mult îmbunătățită.

Samsung Wireless DeX vă permite să utilizați smartphone-ul ca un PC. Monitorul are și o funcție care, prin atingerea acestuia cu un smartphone, vă oglindește ecranul smartphone-ului pe monitor (screen mirroring). Pentru prima dată la un monitor, acesta acceptă Apple AirPlay 2 pentru a spori și mai mult interoperabilitatea mobilă.

Apple AirPlay 2 facilitează streaming video, fotografii, muzică, podcast-uri și multe altele de pe iPhone, iPad sau Mac la Samsung Smart TV. AirPlay 2 suporta audio streaming de la difuzoare stereo și permite ca sunetul audio să fie trimis la mai multe dispozitive în camere diferite.

Samsung Smart Monitor are două porturi HDMI, un port USB Tip-C cu USB PD de 65W pentru încărcarea dispozitivelor conectate, Wi-Fi 5 și Bluetooth 4.2. Portul USB de tip C este montat numai pe modelul M7.

Prețuri între 325 și 510$ pentru aceste monitoare

Monitorul inteligent Samsung are o funcție care reglează automat luminozitatea și culoarea optimă în funcție de mediul interior înconjurător. Are și modul Eye Saver pentru a oferi un mediu de vizionare confortabil chiar și pentru perioade lungi de utilizare. În plus, un difuzor 5W cu două canale este încorporat într-un design subțire și elegant. În acest fel puteți să ascultați orice fără a conecta difuzoare externe. Noul Samsung Smart Monitor vă poate transforma casa în orice doriți să fie.

Prețurile în Coreea de Sud sunt în funcție de variantă. Modelul M5 cu diagonala de 27 inch (68,58 centimetri) are un preț de 350.000 KRW (~323$). Modelul M5 de 32 inch (81,28 cm) costă aproximativ 379 dolari. Samsung Smart Monitor M7 de 32 inch are un preț de 550.000 won (aproximativ 507 dolari). Toate acestea pot fi pre-comandate prin Kakao Makers începând cu 7 decembrie.  Pot fi achiziționate și de pe 28 de piețe online, prin Samsung.com, conform Samsung Newsroom.