Cel mai mare afișaj Samsung SMART Signage la aeroportul din Istanbul

895

Samsung Electronics a anunțat că a terminat montarea ecranelor digitale SMART Signage la noul aeroport din Istanbul, potrivit NewsSamsung. Acesta va fi cel mai mare aeroport din lume. După finalizarea completă va servi anual peste 200 de milioane de pasageri. Istanbul Yeni Havalimani va găzdui peste 2.000 de avioane, cu zboruri către 350 de destinații.

Acest proiect include aproape 700 de indicatoare Samsung SMART LCD și LED Signage, inclusiv afișaje LED care acoperă un total de 1.012 m². Suprafața totală a afișajelor LED este echivalentă cu cea a 2,5 terenuri de baschet. Datorită capacității avansate de servicii tehnice și logistică a companiei Samsung, proiectul a fost finalizat cu succes de o echipă de 28 de angajați în numai 45 de zile. Samsung a colaborat cu firma B.T. Global, specializată în servicii de semnalizare digitală, securitate și servicii IT.

Noul aeroport din Istanbul va fi cel mai mare aeroport internațional din lume, acoperind 76,5 milioane de metri pătrați. Prima parte a aeroportului din Istanbul a fost deschisă pe 29 octombrie 2018, la cea de-a 95-a aniversare a Republicii Turcia. Clădirea terminală principală a aeroportului, are un spațiu de 1,4 milioane de metri pătrați sub un singur acoperiș. Este locul în care Samsung a condus proiectul de digitalizare care a avut loc prin instalarea tehnologiei Digital Signage. Media Port Istanbul, operatorul site-ului „Advertising Airport Digital Advertising”, a încredințat companiei Samsung digitalizarea în interiorul aeroportului și a subliniat importanța integrării sistemelor tehnologice de ultimă oră cu un design elegant al afișajelor.

Samsung SMART Signage excelează în culori și calitate

Uimitoarea semnalizare cu LED-uri va întâmpina vizitatorii care intră pe aeroportul din Istanbul cu două ecrane LED uriașe de 193 m² la poarta de plecare internațională. Pasagerii vor întâlni astfel de ecrane în sălile de sosire și în zonele de revendicare a bagajelor. Zonele de check-in, controlul pașapoartelor și saloanele aeroportului au fost dotate cu Samsung SMART Signage.

Istanbul este singurul megalopolis din lume întins pe două continente. Oficial a primit denumirea Istanbul la 28 martie 1930. Până atunci păstrându-și pe plan internațional numele antic și tradițional de Constantinopol. Este cel de-al patrulea oraș ca mărime din lume și cel mai mare oraș european.

Suntem mândri să participăm la unul dintre cele mai importante proiecte din istoria Turciei, o mare realizare în aviația globală„. A declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Samsung SMART Signage garantează culori excelente și calitate a imaginii pentru a atrage ochii călătorilor. Au design durabil, certificat IP5x, rezistent la praf, murdărie și expunere la lumină„.

Fiabilitatea mărcii Samsung ca lider global în afișare a fost foarte importantă când a fost aleasă să execute acest proiect. Trebuia lucru de calitate, făcut cu precizie într-o perioadă scurtă de timp„. A declarat Kadri Samsunlu, Chief Executive Officer la Aeroportul Istanbul. „Apreciem calitatea tehnologiei de vârf a companiei Samsung. Împreună cu experiența companiei Media Port Istanbul au făcut ca noul aeroport să devină un important centru de turism mondial”.