Aplicația Samsung Smart Switch copiată de Google

370
Aplicatia Samsung Smart Switch copiata de Google
Sursa Foto: SamMobile.com

Compania Google a copiat Samsung încă o dată. A lansat în tăcere o nouă modalitate de a transfera date de pe un iPhone pe un dispozitiv Android. Aplicația Switch To Android concurează acum cu Samsung Smart Switch. Totuși nu este la nivelul aplicației Samsung în ceea ce privește funcțiile și câte date poți transfera pe noul tău dispozitiv Android.

Noua aplicație Switch To Android este disponibilă în App Store pentru iPhone, dar nu o puteți găsi doar dacă o căutați. Trebuie să folosiți un link anume pentru a accesa aplicația și a o instala pe iPhone, potrivit SamMobile. La fel ca Samsung Smart Switch vă permite să transferați evenimente din calendar, contacte, fotografii și videoclipuri de pe un iPhone pe un dispozitiv Android. Totul funcționează fără fir odată ce scanați un cod QR. Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea unui cablu sau a unui adaptor.

Samsung Smart Switch disponibilă în App Store ca Switch To Android

Cu toate acestea, aplicația nu este suficientă în ceea ce privește setul de caracteristici. Nu poate transfera mesaje, jurnalele de apeluri, imagini de fundal pe ecranul de pornire și setări de pe un iPhone pe un smartphone Android. În comparație, Samsung Smart Switch poate transfera toate acele date și lucruri precum firele de chat WhatsApp; aplicații (sau altele similare pe Play Store); și chiar setările dispozitivului.

QR este o prescurtare din engleză de la Quick Response – răspuns rapid. QR este marcă înregistrată a companiei Denso Wave, Inc. Sunt foarte frecvente în Japonia, unde sunt cea mai populară formă de bare bidimensionale.

Probabil Google dorește să creeze un sistem centralizat care să permită utilizatorilor să treacă cu ușurință de la iPhone la smartphone-uri Android. Pentru acest lucru trebuie să facă mai mult și să adauge mai multe funcții la Android și aplicația pentru iOS. Vedeți pe I❤️Samsung cum să transferați date între două telefoane Samsung Galaxy!

Samsung Smart Switch vă ajută să transferați fișiere, imagini, muzică și alte date importante de pe vechiul dispozitiv pe noul smartphone Samsung. Aplicația funcționează chiar dacă nu dețineți un telefon Samsung. De fapt, puteți finaliza transferurile folosind un cablu USB sau Wi-Fi. În afară de aceste funcții, puteți utiliza aplicația Samsung pentru a crea fișiere de rezervă; pentru a actualiza telefonul la cea mai recentă versiune; și pentru a reproduce afișajul vechiului telefon pe noul dispozitiv.