Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

685
Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicatiile Google Play Movies TV
Sursa Foto: via SamMobile.com

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat că va retrage în curând aplicația Google Play Movies și TV de pe diferite platforme de smart TV, inclusiv Tizen de la Samsung. Utilizatorii nu trebuie să se îngrijoreze, totuși, deoarece filmele și emisiunile TV achiziționate de la Google pot fi accesate în continuare prin intermediul unei alte aplicații.

Google Play Movies & TV Aplicația va fi eliminată din Tizen Samsung, LG webOS, Roku și platformele Vizio smart TV din 15 iunie 2021. „Aplicația YouTube va fi noua dvs. casă pentru filme și emisiuni„, a spus Google într-un comunicat.

Samsung Smart TV fără acces la Google Play Movies & TV

Cu toate acestea, utilizatorii au în continuare posibilitatea de acces la achiziții și închirieri prin intermediul aplicației YouTube. Ar trebui să meargă la fila „Bibliotecă” a aplicației YouTube și să facă clic pe „Filmele și emisiunile tale”.

Creditul Google Play și conținutul Bibliotecii de familie pot fi utilizate în continuare în aplicația YouTube. Totuși, conținutul achiziționat prin YouTube nu va fi eligibil pentru partajarea în familie. Mai mult, serviciul digital Movies Anywhere, lansat recent pentru platforma de televiziune inteligentă Samsung, ar trebui să poată reda filme și emisiuni TV cumpărate prin intermediul serviciului Google Play Movies și TV.

Google Play Movies este un serviciu video online la cerere operat de Google. Oferă filme și emisiuni de televiziune pentru cumpărare sau închiriere, în funcție de disponibilitate. Serviciul a fost lansat în mai 2011 sub numele de Google Movies.

Gigantul de căutare pe internet oferă, de asemenea, un cod promoțional clienților săi pe termen lung, conform SamMobile. Acesta poate poate fi folosit pentru a cumpăra un film gratuit. Compania împinge acum combinația de servicii YouTube, YouTube Music și YouTube TV către utilizatorii de televizoare inteligente. Deși serviciul Google de filme nu se închide încă, acesta va fi înlocuit în cele din urmă cu Google TV.