Samsung pregătește un smartphone cu o cameră încorporată sub ecran

1467
Samsung lucrează la un smartphone cu camera frontală integrată sub ecranul tactil, conform unui nou zvon apărut acum. Spre deosebire de rivalii săi, producătorul sud-coreean nu intenționează să renunțe la marginea de sus a telefonului și la sistemul său de camere foto. Potrivit zvonului, această tehnologie, ar putea apărea din 2020, cu presupusul Samsung Galaxy S11. „Samsung lucrează la o nouă tehnologie pentru a ascunde camera frontală sub display„, scrie Samsung News pe contul de Twitter. „Sursele noastre ne asigură că Samsung a proiectat deja o mulțime de prototipuri care utilizează cu această tehnologie„, continuă tweet-ul. Potrivit PhonAndroid, această veste nu este cu adevărat o mare surpriză. An de an, Samsung încearcă să reducă marginile telefoanelor sale și în final să fie cu adevărat fără margini. Deci, faptul că nu considerăm acest zvon o mare surpriză se bazează pe acest considerent. Viitorul Samsung Galaxy S10 ar trebui să vină cu un raport de aspect care nu a fost văzut niciodată pe un dispozitiv al mărcii. Pentru a realiza un ecran care să acopere toată partea din față, compania sud-coreeană trebuie să găsească o modalitate de a plasa camera frontală fără a fi nevoie să aibă o crestătură, o margine în partea de sus.
Samsung ar putea lansa un smartphone cu camera foto sub ecran în 2020
Unii producători chinezi, cum ar fi Oppo, Vivo sau Xiaomi, optează pentru un sistem de cameră retractabil sau alunecătoare. Viitorul Xiaomi Mi Mix 3 este echipat, de asemenea, cu un glisor, care ascunde aparatul de fotografiat selfie și senzorii pentru recunoașterea facială. Potrivit Ice Universe, faimosul specialist în pronosticuri al smartphone-urilor Samsung, următoarea tendință este ascunderea camerei frontale într-o gaură mică în ecran.

Ice Universe este un leakster care postează multe informații pe siteul chinezesc Weibo și pe Twitter. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate, mai ales când vine vorba despre telefoanele Samsung reprezentative. Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung.

Dar, se pare că Samsung vrea o cameră foto complet sub ecran, ceva în genul unui senzor de amprentă digitală. Este de așteptat ca modulul foto să fie sub sticla de protecție a ecranului. Ca o reamintire, gigantul high-tech a brevetat deja un smartphone cu senzor foto sub ecran în ianuarie 2018. Desenele descriu acest brevet ca un dispozitiv plin cu mai multe găuri mici, pentru senzori și difuzoare. „Nu credem că vom vedea această caracteristică în comerț înainte de 2020, dar cine știe„, spune SamsungNews. În aceste condiții, toți ochii se îndreaptă spre ipoteticul, momentan, Galaxy S11. În lipsa unor informații suplimentare cel mai bine este să luăm această informație cu unele rezerve.