Deși telefoanele de jocuri nu au fost niciodată luate în seamă de producătorii de telefoane, acest lucru s-a schimbat. Conform PhoneArena, sosirea telefonului Razer Phone în noiembrie anul trecut și succesul relativ al acestuia a generat o nouă tendință. Aceasta a condus la crearea unui număr de noi dispozitive, printre care Asus ROG Phone, Honor Play și Huawei Mate 20 X. Dar, conform unei recente informații din domeniu, Samsung se pregătește să intre pe această piață cu un telefon pentru jocuri.

În timp ce detaliile exacte despre acest telefon special nu au fost făcute publice, a fost dezvăluit luna trecută faptul că Samsung lucrează în prezent la un dispozitiv Galaxy A alimentat cu Snapdragon 845. Acest lucru ar putea sugera că recenta informație vorbește despre același dispozitiv.

Un Samsung Galaxy A posibil cu 8 GB de RAM și 256 GB stocare internă

În cazul în care acest lucru este adevărat, 8 GB de RAM vor fi alături de 128GB de stocare internă. Conform informațiilor ar putea fi oferite și opțiuni de 64 GB și 256 GB de memorie internă pentru acest dispozitiv. Din configurația internă probabil nu va lipsi o baterie de 4.000 mAh, pentru a rezista unor sesiuni intense de jocuri. Android 8.1 Oreo și posibil un sistem de răcire cu carbon de tipul celui aflat pe Galaxy Note 9 se vor regăsi pe acest smartphone.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Denumirea de carbon provine din latinescul carbo, care înseamnă cărbune. Carbonul este răspândit în toate viețuitoare și formele de viață, reprezentând elementul central al chimiei organice. Este al doilea cel mai abundent element din corpul uman, după oxigen, reprezentând aproximativ 18,5% în procente de masă.[/vc_message]

Pe partea exterioară, noul smartphone de jocuri va adopta probabil un design apropiat de noile Galaxy A7 și Galaxy A9. Acest lucru înseamnă că sticla și rama laterală din aluminiu trebuie să fie acolo alături de un afișaj Infinity Display înalt, cu marginile plate. Nu avem momentan detalii despre alte caracteristici de pe acest viitor smatphone de jocuri de la Samsung.

Nu există nici un fel de date despre lansare sau detalii despre disponibilitate. Cu toate acestea, cu sezonul sărbătorilor de iarnă care se apropie, Samsung ar putea anunța acest smartphone mai târziu în noiembrie, exact la timp pentru febra cumpărăturilor din decembrie.