Samsung va lansa două smartphone-uri din seria Galaxy F pe 5 aprilie

366
Samsung va lansa doua smartphone din seria Galaxy F pe 5 aprilie
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung este iarăși ocupat cu lansarea de smartphone-uri. Nu este o lansare foarte importantă, dar este una binevenită pentru o țară ca India. Două smartphone-uri din seria Galaxy F vor fi lansate oficial astăzi. Este vorba despre Samsung Galaxy F12 și Samsung Galaxy F02s. Ambele sunt destinate consumatorilor din India și vor fi disponibile pentru cumpărare prin distribuitorul local Flipkart.

Cele două telefoane Galaxy F vor și lansate în India azi 5 aprilie și aparțin clasei de jos mid-range. Cel mai probabil acestea nu vor fi disponibile niciodată în afara acestei țări. În ceea ce privește prețul, nu avem încă nimic oficial. Sunt informații că se vor vinde la prețuri începând de la 100 de euro.

Caracteristici entry-level pe cele două modele Galaxy F

În ceea ce privește specificațiile și caracteristice, Samsung Galaxy F12 pare să fie cel mai bine adaptat dintre cele două. Smartphone-ul are un imens display HD+ Infinity-V de 6,5 inch (16,51 cm) cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Are un procesor Exynos 850 și 3 / 4 / 6 GB RAM și 32 / 64 / 128GB de stocare. Are o impresionantă cameră principală de 48 megapixeli, o cameră ultra-wide de 8 MP, una macro de 2MP și una de adâncime de 5MP. Smartphone-ul se va baza în mare măsură pe Samsung Galaxy M11.

Trecând la Samsung Galaxy F02s, acesta are un ecran similar. Niciunul din cele două nu au ecrane AMOLED, lucru de înțeles. Galaxy F02s are o baterie destul de generoasă de 5.000mAh. Flipkart a dezvăluit, de asemenea, că dispozitivul mid-range este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 450 și triple-camera cu o cameră principală de 13 megapixeli. Se spune că Samsung Galaxy F02s are 3GB RAM și 32 GB stocare sau 4GB RAM și 64GB stocare, în funcție de model.

Un ecran AMOLED este foarte subțire, are un strat organic de plastic cu o grosime de ~100 până la 500 de nanometri. Este de ~200 de ori mai subțire decât grosimea părului uman.

Primul se va vinde cu ~100€, în timp ce al doilea va costa în jur de  110€, conform PhoneArena. Așteptăm ca Samsung și Flipkart să dezvăluie mai multe detalii despre cele două modele Galaxy F după lansare. Clienții vor putea să comande oricare dintre aceste două telefoane începând cu 5 aprilie.