Samsung SmartThings Air – pentru a măsura calitatea aerului

1032

Gigantul high-tech sud-coreean produce o variată gamă de produse electronice de larg consum. Acestea sunt și vor fi tot mai mult conectate între ele prin platforma inteligentă Internet of Things (IoT). Cu IOT puteți controla și monitoriza cu ușurință dispozitive compatibile smart home prin intermediul aplicației smartphone corespunzătoare. Cu Samsung SmartThings Air este posibil să măsurați calitatea aerului în zona în care vă aflați prin intermediul unor dispozitive inteligente. Acestea pot fi un smartphone, o tabletă sau un smartwatch.

Samsung depune permanent cereri de marcă comercială pentru diferite produse. Acum, producătorul coreean a depus o cerere de marcă comercială care indică faptul că Samsung intenționează să-și extindă curând soluția SmartThings, făcând posibilă măsurarea calității aerului. Cu Samsung SmartThings Air puteți verifica gradul de calitate a aerului din locul unde vă aflați, prin telefonul smartphone.

Cerere pentru SmartThings Air depusă de Samsung la EUIPO

Pe 15 martie 2019, Samsung Electronics a depus o cerere de marcă pentru SmartThings Air la EUIPO (Oficiul European al Proprietății Intelectuale). Marca comercială a fost înregistrată în Madrid, Spania, prin intermediarul Abril Abogados. Această companie a depus de multe ori cereri de marcă în numele companiei Samsung. La începutul acestui an, Abril Abogados a depus o cerere pentru marca Neuro Game Booster.

Cererea pentru SmartThings Air este încadrată în clasa 9/42 și are o descriere foarte detaliată. Cuprinde „Software pentru operarea sistemelor de automatizare la domiciliu, inclusiv sisteme de iluminat, încălzire, aer condiționat, alarme și alte echipamente de siguranță. Senzori electrici pentru măsurarea calității aerului pentru monitorizarea, controlul și automatizarea mediului. Senzori pentru detectarea calității aerului sub formă de gaze volatile, dioxid de carbon, monoxid de carbon, polen sau toxine din aer. Senzori pentru detectarea temperaturii, presiunii barometrice, umidității, oxigenului și azotului în aer. Software pentru afișarea datelor primite de la senzorii de calitate a aerului”.

Abogados Patentes y Marcas, Propiedad Intelectual e Industrial, este o firmă fondată în 2001 și are sediul în Madrid, Spania. Este o casă de avocatură specializată în domeniul proprietății industriale și intelectuale. Are avocați, ingineri și chimiști specializați în brevete pentru a aborda eficient orice domeniu tehnologic.

Cu SmartThings Air oriunde vă aflați veți primi alerte când aerul este nociv

În viitorul foarte apropiat, va fi posibil măsurarea calității aerului în zona din imediata voastră apropiere. Se pot folosi dispozitive mobile Samsung cum ar fi un smartphone, o tabletă sau un smartwatch. Sunteți într-o zonă poluată? Veți primi automat o alertă, astfel încât să nu fiți surprinși și expuși la inhalarea de monoxid de carbon sau alte gaze care vă pot pune în pericol sănătatea. Este ceva ce vedem, mai ales în ultimul timp, foarte frecvent la știri.

Samsung deja oferă diferite dispozitive și soluții pentru a monitoriza calitatea aerului. Totuși, acest Samsung SmartThings Air este, desigur, unic mai ales că este disponibil prin telefonul smartphone. De exemplu, nu mai contează în ce mediu vă aflați, calitatea aerului este întotdeauna măsurată și verificată automat pentru dvs. și imediat primiți un semnal în caz de pericol.

SURSĂLetsgoDigital