Galaxy S10 primește software-ul Neuro Game Booster

948

Samsung a cerut o nouă marcă comercială pentru software-ul Neuro Game Booster. Este posibil ca acesta să fie destinat noii serii Galaxy S10, așteptată luna viitoare. Samsung a programat evenimentul special dedicat seriei Galaxy S10, „Samsung Unpacked 2019” la 20 februarie 2019. Atât noua serie Galaxy S10, cât și smartphone-ul pliabil sunt așteptate aici. Acest nou software, destinat în special jocurilor, are mari șanse să se afle pe seria S10.

În orice caz, high-end Galaxy S10 va cuprinde, fără îndoială, mai multe caracteristici noi, inovatoare. Cu o diagonală mare a ecranului cum are noul model pilot, acesta ar putea include software-ul Neuro Game Booster, pentru o performanță mai bună în jocuri.

Jocurile mobile devin din ce în ce mai populare și câștigă tot mai mult teren pe smartphone-uri. Telefoanele inteligente devin din ce în ce mai puternice și, prin urmare, pe ele se pot juca tot mai multe jocuri grafice grele. În plus, smartphone-urile sunt mai ușor de purtat și mai la îndemână oriunde decât, de exemplu, un calculator tradițional de joc .

Samsung Galaxy S10 ideal pentru jocuri mobile

Cel mai recent pilot al Samsung, Galaxy Note 9, a fost deja echipat cu un sistem special de răcire cu apă din carbon. Este astfel unul dintre cele mai bune smartphone-uri pentru jocuri de pe piață. O aplicație recentă de marcă depusă de Samsung ne face să credem că gigantul tech aduce noutăți în domeniul jocurilor pe Galaxy S10. Software-ul Samsung Neuro Game Booster aduce o nouă funcție unică de jocuri mobile în telefoanele Galaxy S10.

Abogados Patentes y Marcas, Propiedad Intelectual e Industrial. Este o firmă fondată în anul 2001 și are sediul în Madrid, Spania. Este o casă de avocatură specializată în domeniul proprietății industriale și intelectuale. Are avocați, ingineri și chimiști specializați în brevete pentru a aborda eficient orice domeniu tehnologic.

Samsung Electronics a depus o marcă comercială la 21 ianuarie 2019 la EUIPO (Oficiul European al Proprietății Intelectuale). Este vorba de brand-ul Neuro Game Booster. Marca este clasificată în clasa 9 cu descrierea; „software pentru smartphone-uri, software de jocuri pentru telefoane, software AI, software de jocuri pe calculator„. Descrierea din cererea de brevet spune totul, nu lasă loc de confuzii.

Cererea de marcă a fost depusă de firma Abril Abogados din Madrid, Spania. Aceeași firmă a depus recent o marcă comercială pentru Samsung LED PixCell.

Din descriere reiese clar că se referă la un nou software de jocuri, probabil software bazat pe AI. Sunt șanse mari ca Samsung să aplice acest software pentru seria Galaxy S10. Această serie este echipată cu cel mai recent cip-set Samsung Exynos 9820 cu o unitate de procesare neurală integrată. Încă o lună de răbdare mai trebuie să avem până când Samsung va prezenta oficial noile sale telefoane.

SURSĂLetsgoDigital