Samsung SmartThings aduce o nouă caracteristică – „Virtual Home”

731
Sursa Foto: SmartThings

Chiar dacă mai timid și la noi tot mai multe persoane se interesează de casele inteligente. Pentru comoditate, reducerea consumului de energie și nu numai, Samsung SmartThings începe să devină tot mai tentant. Samsung SmartThings este platforma Samsung pentru dispozitive smart home. Aplicația a înlocuit peste 40 de funcționalități care au efectuat diferite funcții, pentru a deveni ceea ce este în prezent.

Samsung SmartThings a primit o revizuire majoră în martie 2018, permițând utilizatorilor să se ocupe de mai multe dispozitive conectate. Ecosistemul SmartThings este un concurent serios pentru Google Assistant și Alexa – asistentul Amazon, pentru ecosistemele inteligente de casă.

Noi funcționalități cu ultima actualizare Samsung SmartThings

Cu Samsung SmartThings, utilizatorii își pot controla toate dispozitivele inteligente pentru casă. Pot fi controlate aparatele de aer condiționat, mașini de spălat, purificatoare de aer, becuri, aspiratoare, televizoare, frigidere și multe altele. Totul într-o singură aplicație. Acum, aplicația a primit o actualizare pe Play Store care aduce noi funcționalități, conform XDA Developers.

Actualizarea Samsung SmartThings 1.7.43-22 permite acum utilizatorilor să vizualizeze foarte ușor starea dispozitivelor conectate dintr-o privire. Aceasta acționează ca tablou de bord a tuturor dispozitivelor care sunt conectate în prezent la aplicație. Include telefoane, muguri pentru urechi, dispozitive pentru camera de zi și multe altele. Scopul acestei funcții este ca utilizatorii să verifice rapid starea tuturor dispozitivelor conectate.

Samsung SmartThings vă va transforma casa într-o casă inteligentă. Vă permite să vă conectați fără fir cu o gamă întreagă de dispozitive inteligente și vă permite totul să funcționeze împreună. SmartThings este conectat la cloud, astfel puteți monitoriza și controla casa chiar dacă nu sunteți acasă.

Al doilea plus important de funcționalitate este ceva pe care Samsung îl numește „Virtual Home”. Acest lucru permite utilizatorilor să încerce funcțiile SmartThings și dispozitivele de control simulându-le, chiar și atunci când nu au dispozitive conectate. Probabil scopul este să îi facă pe utilizatori conștienți de caracteristicile platformei SmartThings. Iar dacă le place funcția Virtual Home, cel puțin o parte dintre ei vor fi tentați să cumpere și alte dispozitive care pot fi conectate la Virtual Home.

Samsung atenționează că dispozitivele și serviciile acceptate pot diferi în funcție de regiune. Samsung SmartThings în sine, ca platformă, este disponibilă diferit în anumite regiuni datorită legilor specifice din anumite țări.