Parteneriat Samsung SmartThings și Eve Systems pentru Smart Homes

205
Parteneriat Samsung SmartThings si Eve Systems pentru smart homes
Sursa foto: via samlover.com

Samsung are o multitudine de dispozitive care vin cu diferite caracteristici de utilizare. Smart Things este unul dintre ele și vine cu mai multe funcții pentru a gestiona dispozitivele inteligente de acasă. Le puteți controla cu ușurință și face mai multe personalizări pentru dispozitivele Smart Home. Samsung SmartThings vă ajută și să economisiți energie electrică prin oprirea automată a dispozitivelor dacă nu este nevoie să funcționeze. Pentru și mai multe facilități de Smart Home, acum Samsung SmartThings a încheiat un parteneriat cu Eve Systems.

Eve Systems este un producător german de dispozitive Smart Home, care construiește dispozitive de acasă conectate cu scopul principal de a realiza dispozitive de standard înalt care pot oferi mai mult confort, siguranță și eficiență energetică. Acum, odată cu noul parteneriat, Samsung este pregătit să-și dezvolte capacitățile SmartThings de gestionare a energiei și să-și îmbunătățească capacitatea de a gestiona consumul de energie.

Samsung SmartThings este unul dintre cele mai mari ecosisteme deschise pentru controlul dispozitivelor dvs. inteligente de acasă. Are aproape 150 de milioane de utilizatori în întreaga lume, este disponibil atât pe Android, cât și pe iOS. În același timp, aplicația este compatibilă cu asistenți vocali precum Amazon Alexa și Google Assistant. Samsung SmartThings are suport pentru Matter și pe iOS.

Conform planului, obiectivul principal al parteneriatului Samsung SmartThings și Eve Systems este unificarea standardelor pentru conectivitate pentru casele inteligente. Acesta va realiza un produs care va putea monitoriza consumul de energie al dispozitivelor conectate, potrivit SamLover. De exemplu, utilizatorii pot urmări un aparat precum o râșniță de bucătărie pentru a calcula consumul de energie și costurile lunare. Acest lucru va extinde cu siguranță gradul de conștientizare în rândul utilizatorilor cu privire la modul în care pot fi mai eficienți în consumul lor de energie.

Eve Systems este o companie producătoare de software și dispozitive pentru Smart Home. Compania a fost fondată în iunie 2018 și are sediul la Munchen, Germania. În iunie 2023 Eve Systems a fost cumpărată de compania ABB.

În acest parteneriat, șeful Samsung SmartThings SUA, Mark Benson, a declarat: „Într-o lume în care casele inteligente devin din ce în ce mai complexe, misiunea noastră la SmartThings este să simplificăm pentru utilizatori să-și gestioneze dispozitivele și să reducă consumul de energie. Integrarea Eve Energy Plug în ecosistemul SmartThings este un pas major către acest obiectiv – acordarea consumatorilor de date de care au nevoie pentru a lua cele mai eficiente decizii energetice.”