Samsung SmartThings parteneriat cu Philips Hue

263
Samsung SmartThings parteneriat cu Philips Hue
Sursa foto: Xda-developers.com

Deși aplicația Philips Hue oferă deja suport Spotify pentru a permite utilizatorilor să-și sincronizeze luminile cu muzica, nu oferă o integrare similară pentru alte servicii de streaming de muzică. Cu toate acestea, dacă utilizați un telefon Samsung, acum puteți utiliza SmartThings pentru a sincroniza luminile Philips Hue cu muzica de la diferite servicii de streaming.

Samsung SmartThings a anunțat un parteneriat cu Philips Hue pentru a oferi suport pentru sincronizarea muzicii mai multor utilizatori. Datorită unei noi integrări Hue Sync SmartThings, utilizatorii de smartphone-uri Galaxy vor putea acum să-și sincronizeze luminile Hue cu muzica de la majoritatea serviciilor de streaming populare, inclusiv YouTube Music, Spotify, Tidal, Amazon Music și multe altele.

Sincronizare Philips Hue cu Samsung SmartThings

Este clar că utilizatorii doresc o tehnologie mai inteligentă și mai personalizată, iar această integrare satisface această dorință„. A spus Mark Benson, șeful SmartThings SUA, potrivit XDA-Developers. „Astfel permitem utilizatorilor SmartThings să-și exprime starea de spirit din confortul propriei case. Pentru prima dată, utilizatorii SmartThings își pot sincroniza muzica și luminile cu Philips Hue. În acest fel își pot personaliza centrul ideal de antrenament acasă, petrecerea în casă sau paradisul de relaxare”.

Noua funcție de sincronizare a muzicii din aplicația Samsung SmartThings le va oferi utilizatorilor opțiunea de a selecta o paletă de culori pentru luminile RGB conectate, un glisor de luminozitate și patru setări de intensitate. În plus, utilizatorii vor putea controla individual luminile sincronizate în timp ce se sincronizează pentru a personaliza și mai mult experiența. Merită menționat faptul că funcția necesită un Hue Bridge și va funcționa doar pe smartphone-urile și tabletele Samsung.

Philips Hue este o serie de becuri cu LED care își schimbă culoarea și pot fi controlate fără fir. Seria de becuri inteligente a fost prima de acest gen de pe piață. Sunt fabricate de Signify, o fostă divizie Philips Lighting a Royal Philips.

Gigantul high-tech a anunțat în iunie că va urma în acest an un suport Samsung SmartThings pentru mai multe dispozitive. Acum primul pas a fost făcut, iar mai mult de 50% din IoT/aparatele inteligente de casă ar câștiga compatibilitate cu Samsung SmartThings.

Integrarea de sincronizare a muzicii SmartThings-Philips Hue este deja disponibilă în SUA de câteva zile. Momentan Samsung nu a dat nicio informație despre o lansare globală. Vă vom anunța de îndată ce vom avea mai multe detalii.