Samsung SmartThings cu suport pentru foarte multe dispozitive din 2022

185
Samsung SmartThings cu suport pentru foarte multe dispozitive de anul viitor
Sursa foto: androidpolice.com

Samsung are planuri mari pentru platforma sa SmartThings. La începutul acestui an, la CES 2022, compania și-a anunțat apartenența la Home Connectivity Alliance (HCA) cu scopul de a îmbunătăți compatibilitatea cu alte mărci din din domeniu. Acum o nouă informație arată că Samsung SmartThings face progrese.

Potrivit colegilor noștri de la AndroidPolice, care citează site-ul tehnic sud-coreean ETNews, Samsung va prezenta tehnologia la care lucrează ca parte a HCA la IFA 2022 de la Berlin, pe 2 septembrie. Scopul final este de a permite controlul prin Samsung SmartThings a mai multor aparate precum televizoare, frigidere, și aparate de aer condiționat folosind o o singură aplicație. Sursa coreeană spune că tehnologia Samsung „a intrat într-o revizuire tehnică de ultim moment și va fi finalizată”, pentru eveniment.

Samsung SmartThings se extinde tot mai mult

Recent am scris că o actualizare Smart Things permite luminilor Philips Hue să se sincronizeze cu conținutul de pe televizor. Mai mult, Samsung a dezvăluit luna trecută un nou serviciu Smart Things Home Life menit să integreze mai bine casa ta inteligentă în părțile vieții. Samsung se bazează acum foarte mult pe ecosistemul său Smart Things pentru casă inteligentă.

Samsung este de fapt unul dintre fondatorii HCA, alături de Arçelik, Electrolux, Haier, GE Appliances și Trane Technologies. Acestora li se alătură companiile membre American Standard, Beko, Grundig, Leader și Vestel. Un mediu inovator de casă inteligentă care va permite dispozitivelor de la aceste mărci să fie controlate printr-o singură aplicație este de așteptat să fie implementat la începutul anului viitor. Această aplicație este în mod evident Samsung SmartThings. Aplicația va primi o actualizare majoră care să-și îmbunătățească abilitățile în același timp.

Grundig a fost o companie germană producătoare de bunuri electronice de larg consum. A fost fondată de Max Grundig la Fürth în 1945. A fost unul dintre cei mai importanți producători de electronice din Europa. Acum marca Grundig este deținută de Arçelik.

Președintele HCA și liderul echipei Samsung IoT, Choi Yun-ho, a spus că Samsung SmartThings va funcționa într-un mod subtil, dar fundamental diferit: „Spre deosebire de standardul de comunicare IoT pentru acasă, Matter este conectat la nivel de dispozitiv. HCA este conectat la unitatea de platformă, gama de conexiuni între dispozitive este mai largă, iar ținta sunt și electrocasnice mari„.

Companiile menționate mai sus ocupă peste jumătate din piața globală de electronice de larg consum. În acest fel mai mult de 50% din IoT/aparatele inteligente de casă ar câștiga compatibilitate cu Samsung SmartThings. HCA lucrează la economisirea energiei și dezvoltă tehnologii care vor identifica cea mai bună modalitate de a utiliza aparatele acceptate.