SmartThings Home Life pentru un control centralizat al mai multor servicii

292
Samsung SmartThings
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung SmartThings Home Life a fost recent lansat de Samsung la Bespoke Home 2022. Este un serviciu îmbunătățit lansat la nivel global ca o integrare a șase servicii SmartThings. SmartThings Home Life este setat să ofere experiențe personalizate, conectate, pentru a satisface nevoile diverse de acasă ale utilizatorilor de pretutindeni.

De la lansarea sa inițială în 2014, serviciul SmartThings de la Samsung a fost dezvoltat pentru a crea experiențe care să îmbunătățească viața oamenilor. În ultimii 10 ani, Samsung s-a angajat să îmbunătățească tehnologia din spatele serviciilor sale SmartThings, în încercarea de a conecta toate casele – o misiune care a dus acum la crearea SmartThings Home Life.

Samsung SmartThings Home Life este o adăugare la aplicația SmartThings care oferă control centralizat și integrat asupra a șase servicii. Este vorba despre Gătit; Energie; Îngrijire îmbrăcăminte; Îngrijire animale de companie; Îngrijire a aerului; și Îngrijire la domiciliu, pentru experiențe mai holistice ale utilizatorului. Lansarea globală a SmartThings Home Life în aproape 100 de țări le permite utilizatorilor din întreaga lume să îndeplinească sarcinile de zi cu zi mai eficient, permițându-le să petreacă mai mult timp bucurându-se de viața lor și concentrându-se mai mult pe momentele care contează cel mai mult.

Samsung SmartThings Home Life

Planificarea petrecerilor simplificată. La recentul său eveniment Bespoke Home 2022, Samsung a prezentat modul în care toate cele șase servicii ale SmartThings Home Life se reunesc pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului prin prisma lui Jason, un prieten care se pregătește pentru o petrecere de inaugurare a casei. De exemplu, Jason a folosit SmartThings Cooking pentru a pregăti creveți; SmartThings Clothing Care pentru a-și împrospăta ținuta de petrecere; și SmartThings Air Care pentru a purifica spațiul de petrecere. Demonstrând utilizările zilnice ale SmartThings, Samsung a arătat cum SmartThings poate simplifica lista de sarcini a utilizatorului.

Un ecosistem acasă mai inteligent. Cel mai mare beneficiu al unei case inteligente și conectate este capacitatea acesteia de a face viața mai confortabilă. Capacitatea de a avea control total asupra tuturor aparatelor din casă aduce confort, productivitate și chiar mai mult timp pentru ziua utilizatorului. Viziunea Samsung pentru SmartThings Home Life oferă utilizatorilor timp liber pentru a rămâne mai mult în momentele care contează. Conform Samsung Newsroom, noul serviciu Samsung combină puterea următoarelor servicii SmartThings:

  • SmartThings Cooking. Serviciul oferă planuri de masă și rețete personalizate bazate pe preferințele utilizatorilor și pe ce se află în frigiderul lor. De asemenea, ajustează automat modurile și temperaturile de gătit pe aparatele de gătit pe baza rețetelor.
  • SmartThings Energy. Ajută utilizatorii să monitorizeze, să raporteze consumul de energie din casă în timp real și să economisească la facturile la electricitate.
  • SmartThings Clothing Care. Se sincronizează cu Bespoke AirDresser, precum și cu Bespoke Washer and Dryer pentru a oferi recomandări optime de îngrijire a îmbrăcămintei.

SmartThings Pet Care și SmartThings Home Care

  • SmartThings Pet Care. Se sincronizează cu aparatele de uz casnic, cum ar fi Bespoke Air Purifier și Bespoke Jet Bot AI+, pentru a menține casele curate și pentru a ajuta utilizatorii să-și verifice animalele de companie atunci când sunt în afara casei.
  • SmartThings Air Care. Funcționează cu purificatoarele de aer și aparatele de aer condiționat de la Samsung pentru a monitoriza calitatea aerului în și în afara casei utilizatorului în timp real.
  • SmartThings Home Care. Monitorizează continuu dispozitivele utilizatorului, verifică starea și modelele de utilizare ale acestora, oferă informații despre accesorii și permite achiziții online convenabile. Acest serviciu bazat pe inteligență artificială funcționează cu aproape toate aparatele Bespoke. Se aplică numai produselor cu conexiune Wi-Fi.

Soluții durabile pentru casă. SmartThings continuă să inoveze pentru a simplifica sarcinile de zi cu zi. În acest fel utilizatorii au mai mult timp să se bucure de viața lor acasă. În conformitate cu această viziune, recentul parteneriat al Samsung cu compania globală de tehnologie ABB este un pas important în extinderea experienței Bespoke Home Life în întreaga casă. De exemplu, utilizatorii pot monitoriza și controla cu ușurință portofoliul de dispozitive ABB, cum ar fi camerele ABB, senzorii și sistemele de confort integrate cu SmartThings.