Samsung SoundAssistant vă oferă controale de volum specifice aplicațiilor

211
Samsung SoundAssistant
Sursa foto: ghacks.net

Samsung SoundAssistant de la Good Lock Labs este o aplicație gratuită de sunet pentru dispozitivele Galaxy. Caracteristica principală a aplicației vă oferă control asupra volumului sunetului, inclusiv opțiuni pentru a modifica volumul aplicațiilor individuale.

Comenzile de sunet pe Android nu sunt flexibile pe multe dispozitive. Doriți să dezactivați sunetul pentru o aplicație în timp ce mențineți sunetul activat pentru alta? Mult noroc cu asta. Imaginați-vă că ascultați un podcast sau muzică în timp ce jucați un joc. Dezactivarea sunetului doar a jocului este o provocare și poate necesita instalarea de aplicații care vă oferă un control mai bun asupra sunetului de pe dispozitiv. Dacă aveți un dispozitiv Samsung Galaxy, puteți descărca SoundAssistant în acest scop. Aplicația este gratuită și include această opțiune și câteva altele.

Samsung SoundAssistant pentru controlul sunetului pe dispozitivele Galaxy

O mulțime de opțiuni sunt afișate atunci când porniți aplicația. O atingere pe „Volumele individuale ale aplicației” deschide o nouă pagină în aplicație. Aici puteți adăuga aplicații cu o apăsare pe butonul plus și selectând aplicația din lista de aplicații instalate. Odată ce o aplicație a fost adăugată, puteți modifica volumul implicit folosind glisorul atașat acesteia.

Volumul poate fi setat la o valoare între 0 și 100, 100% fiind implicit. Pentru a dezactiva sunetul unei aplicații, mutați glisorul acesteia la 0%. Orice altceva este gestionat de aplicație automat în fundal. Capacitatea de a modifica volumul aplicațiilor Android individuale este doar una dintre caracteristicile Samsung SoundAssistant, potrivit Ghacks.

Ghacks Technology News (Ghacks) este un blog de tehnologie fondat în octombrie 2005. Se concentrează principal pe browser web și sfaturi, software, ghiduri și recenzii Windows. În 2019, Ghacks a fost achiziționat de Softonic.

Există o opțiune de ajustare a ratei de modificare a volumului. În mod implicit, volumul este mărit cu 10 trepte în sus sau în jos, în funcție de selecția dvs. Puteți modifica valoarea pașilor pentru a modifica modul în care volumul este incrementat sau micșorat atunci când activați comenzile de volum de pe dispozitiv. Setați-l la 1 pentru a obține controlul total asupra volumului sau la orice altă valoare între 1 și 10.

Multe funcții suplimentare cu Asistentul de sunet Samsung

Sunetul multiplu este o altă caracteristică utilă. Utilizați-l pentru a selecta aplicații care pot reda sunet pe dispozitiv, indiferent de alte aplicații care pot reda sunet. Doar activați funcția și adăugați aplicațiile care sunt instalate pe dispozitiv la lista permisă O altă caracteristică utilă vă oferă control asupra alertelor atunci când utilizați căști. În mod implicit, notificările sunt activate, dar le puteți elimina sau adăuga tonuri de apel și alarme la mix. Nu vrei să fii deranjat când folosești căști Samsung Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live sau Galaxy Buds 2? Dezactivați notificările în acest caz pentru a realiza acest lucru.

Aplicația acceptă crearea de modele de vibrații personalizate pentru notificări și ton de apel. Aceste modele personalizate sunt adăugate de utilizator atingând pe ecran. Aplicația preia sunetele și le transformă în modele de vibrații.

Samsung SoundAssistant include o serie de funcții suplimentare pe care le puteți activa. Activați schimbătorul de voce pentru a aplica efecte microfonului sau abilitatea de a sincroniza sunetul Bluetooth pentru videoclipuri. Sunt oferite și opțiuni de personalizare a panoului de volum, de descărcare a culorilor panoului de volum sau de a crea propriul set de culori, dar unele dintre acestea necesită instalarea unui pachet tematic.

Sound Assistant este o aplicație utilă pentru dispozitivele Samsung Galaxy, care vă oferă mai mult control asupra redării sunetului și asupra volumului de pe dispozitiv. Aplicația este disponibilă doar pentru dispozitivele Galaxy, din păcate.