Acasă Stiri Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele premium sunt lansate pe piață și vor fi disponibile și în România. Atât bara de sunet HW-Q950T, cât și HW-Q900T au Dolby Atmos și cu DTS: X. Cele două modele de soundbar includ, suport eARC pentru a produce un sunet surround complet și de înaltă calitate, precum Dolby TrueHD.

Modelul Samsung HW-Q950T este un soundbar 9.1.4, care reprezintă numărul maxim de canale pentru un sistem home theater. De asemenea, oferă un sunet puternic cu ajutorul unei perechi de difuzoare wireless poziționate în partea din spate. Modelul HW-Q900T prezintă un sistem de canal 7.1.2 cu soundbar și subwoofer. Acest canal 9.1.4 permite adăugarea difuzoarelor laterale din stânga și dreapta la sistemul anterior cu canal 7.1.4, permițând sunetului să exprime mișcarea unui obiect de pe ecran într-un mod mult mai realist, creând un sentiment mai profund de adâncire în conținutul vizionat.

Soundbar Q950T și Q900T pot fi conectate la Samsung QLED TV 2020

Când aceste soundbar-uri sunt conectate la televizoarele Samsung QLED din 2020, funcția Q-symphony se activează și redă sunetul surround atât de pe televizor, cât și din soundbar, creând o sinergie audio impresionantă cu televizoarele compatibile.

Îmbunătățirile nu au fost aduse doar la aspectul de design al produsului, ci și la funcționalitatea generală. Comparativ cu modelele de anul trecut, Samsung a redus înălțimea ambelor soundbar-uri la 69,5 mm, se potrivesc perfect cu televizorul. Soundbar-urile sunt îmbrăcate într-un material Kvadrat, adăugând eleganță premium și amplificând în același timp amploarea sunetului.

Materialele Kvadrat sunt utilizate în arhitectura clădirilor The Gherkin (Londra), Muzeul de Artă Modernă (New York) și Sala de Concerte Walt Disney (Los Angeles). Reichstag (Berlin), Opera din Copenhaga (Danemarca) și Opera din Oslo (Norvegia), folosesc materiale produse de Kvardat.

Samsung a colaborat cu US Audio Lab pentru a dezvolta un sunet surround multi-dimensional. Acum utilizatorii se pot bucura acasă de un sunet care înainte putea fi posibil doar printr-un sistem home theater separat. Pe lângă îmbunătățirea calității sunetului a fost îmbunătățit și designul prin utilizarea textilelor ecologice, realizate de Kvadrat”. A declarat Seong Cho, Senior Vice President și Head of Global Product Marketing of the Visual Display Business la Samsung.

Datorită unui parteneriat cu marca daneză Kvadrat, au fost realizate și accesorii Samsung pentru Galaxy S20+ și Galaxy Watch Active 2. Samsung a lansat curele ecologice pentru Galaxy Watch Active 2, confecționate tot din materiale textile Kvadrat și materiale ecologice durabile.

HW- Q950T va fi disponibil în România din septembrie

Cele două modele noi dispun, de asemenea, de control vocal prin Smartthings și Alexa. Astfel utilizatorii pot asculta cu ușurință serviciile lor preferate de muzică, precum Amazon Music, Spotify, Tunein și iHeart Radio.

Iubitorii de muzică se pot bucura acum de muzica lor preferată printr-o simplă atingere atunci când televizorul este oprit. Funcția Tap Sound permite ca muzica de pe smartphone să fie transferată direct către soundbar. Toate soundbar-urile Samsung sunt configurate și reglate în Laboratorul Audio Samsung din Valencia, California.

Soundbar HW- Q950T va fi disponibil în România din septembrie la un preț de aproximativ 1.100 de euro echivalentul a ~5.300 de lei.

Stiri

De la AMOLED la Space Zoom: istoria inovației în seria Samsung Galaxy S

De la debutul său în 2010, seria Samsung Galaxy S a adus utilizatorii mai aproape de lumea din jur. Le-a făcut viața...

Samsung intenționează să aducă S Pen-ul la mai multe telefoane Galaxy

Samsung intenționează să aducă stiloul S Pen pe mai multe smartphone-uri Galaxy. Compania a anunțat acest lucru în cadrul evenimentului de presă...

Galaxy SmartTag poate localiza telefonul și funcționează ca o telecomandă

Seria Galaxy S21 și noua pereche de căști wireless Galaxy Buds Pro au fost punctul culminant al evenimentului Unpacked 2021. Dar nu...

NEON View aduce Artificial Human pe smartphone-urile Samsung

La începutul anului trecut NEON a fost anunțat la CES, un proiect avansat Artificial Human al STARLabs (Samsung Technology & Advanced Research...

Căștile Galaxy Buds Pro lansate, oferă un sunet epic în fiecare moment

Samsung a anunțat alături de seria Galaxy S21 și noua generație de căști Galaxy Buds Pro. Acestea oferă un sunet imersiv, o...

Samsung va lansa două noi încărcătoare wireless pentru telefoanele sale

Samsung este aproape de a lansa două noi încărcătoare wireless Qi pentru smartphone-urile sale și alte dispozitive compatibile. Imaginile apărute prezintă cele...

Galaxy Watch Active 2: o nouă culoare pentru a se potrivi cu seria Galaxy S21

Ca parte a lansării noii serii Galaxy S21, Samsung a lansat și o nouă culoare pentru Galaxy Watch Active 2. Smartwatch-ul Samsung...