Samsung Soundbar HW-NW700, o bară de sunet impresionantă

2028

Samsung a lansat Soundbar HW-NW700 la CES 2018 Las Vegas. Bara de sunet Samsung HW-NW700 Soundbar se poate monta pe perete și este dotată cu noi caracteristici audio, inclusiv un woofer (difuzor special pentru redarea frecvențelor joase) încorporat, dezvoltat la Samsung Audio Lab din Valencia, California.

Atunci când vine vorba de sunet, Samsung Soundbar HW-NW700 convinge în întregime. Bara de sunet este proiectată pentru a îmbunătăți sunetul adesea nu foarte bun al televizoarelor. Soundbarul se potrivește perfect cu televizorul tău montat pe perete. Are un aspect extraordinar și o calitate uimitoare a sunetului.

Televizoarele aflate astăzi pe piață oferă imagini de înaltă calitate și multe alte facilități cum ar fi accesul la serviciile de streaming video precum Netflix și Amazon Prime Video. Adesea, producătorii reglează sunetul, pentru difuzoarele televizoarelor, pentru a fi cât mai fidel dar, de cele mai multe ori sunetele obținute nu se ridică la nivelul cerințelor utilizatorilor. Basul nu este cel așteptat și apar zgomote de fond care sunt deranjante.

Barele de sunet asigură o calitate mult mai bună a sunetului în astfel de cazuri. Barele subțiri se potrivesc sub televizor, dar în majoritatea cazurilor trebuie să dispună de un difuzor separat pentru basuri. Samsung HW-NW700 nu necesită un subwoofer separat și promite un sunet puternic.

Modelul Samsung HW-NW700 este conceput în principiu pentru atașarea la perete. În partea din față a barei de sunet se află un LED care indică nivelul volumului și sursa audio curentă. Telecomanda inclusă este subțire și are toate butoanele importante.

Soundbar – este o bară de sunet, un tip de difuzor care emite sunetul dintr-o incintă largă. Este mai mult largă decât înaltă din motive acustice, dar și pentru a fi montată deasupra sau dedesubtul unui televizor, monitor sau home theater. Pioneer Electronics (SUA) a lansat în 2002, primul model de soundbar.

În interior sunt patru woofere, fiecare de zece centimetri în diametru, astfel încât Soundbarul reproduce foarte bine basul. Există o caracteristică specială în tehnologie: comportamentul mecanic al difuzorului de bas de mică adâncime este stocat ca o amprentă digitală în procesorul de semnal al amplificatorului încorporat. Deci, corectează inevitabil erorile și inexactitățile difuzorului în avans.

Bara de sunet poate fi conectată la televizor în trei moduri: cablu digital optic, Bluetooth și WLAN. Ultima metodă se dovedește a fi un pic mai complicată și funcționează doar cu noile televizoare Samsung. Pentru dispozitivul fără fir aveți nevoie de un smartphone și de aplicația gratuită Smart Things.

În plus, utilizatorul trebuie să creeze un cont Samsung. Pentru ca imaginea și sunetul să nu fie compensate, aveți nevoie de o rețea wireless bună. Atât Bluetooth cât și Wi-Fi pot reda și muzică de pe telefonul smartphone prin Soundbarul HW-NW700.

Samsung Soundbar are un design exterior subțire și elegant, optimizat pentru montarea pe pereți sub televizoarele super-subțiri ale companiei Samsung și are o calitate uimitoare a sunetului. HW-NW700 este potrivit pentru a fi integrat perfect în majoritatea decorurilor din acasă și în sistemul home theater. Soundbarul poate fi folosit prin control vocal folosind asistentul Alexa. Spuneți asistentului vocal Alexa să redea o melodie pur și simplu spunându-i titlul sau câteva rânduri din versurile cântecului.

SURSĂWelt