Acasă Stiri Samsung Soundbar - multe recenzii favorabile din partea mass-media

Samsung Soundbar – multe recenzii favorabile din partea mass-media

Samsung lansează permanent bare de sunet pentru televizoarele sale, dar și pentru a fi folosite separate. Produsele Samsung Soundbar lansate anul acesta primesc recenzii favorabile de la reviste specializate în domeniu de peste tot din lume.

Foarte multe din modele Samsung Soundbar sunt vândute în SUA, Europa și Marea Britanie, piețe extrem de pretențioase. Dar, indiferent de locul vânzării, calitatea barelor de sunet Samsung este inegalabilă. Stau dovadă recenziile făcute de specialiști din domeniu și articolele publicate în mass-media de specialitate.

Samsung Soundbar HW-Q950A o bară de sunet extraordinară

Revista britanică de IT „AVForums” a selectat trei modele Samsung Soundbar drept „cele mai bune produse din 2021”. În special, revista a menționat modelul „HW-Q950A”. Aceasta „Este cea mai captivantă bară de sunet lansată vreodată. Sistemul cu 11.1.4 canale oferă sunet surround precum Dolby Atmos și DTS:X”.

În general, pentru a implementa sunetul pe 11.1.4 canale, sunt necesare setări complicate și profesionale. Este nevoie de un receptor AV scump, un amplificator de putere cu mai multe canale și mai multe difuzoare și cabluri. Bara de sunet Samsung HW-Q950A 2021 are un corp principal și un subwoofer, o combinație de difuzoare din spate pentru a simplifica acest lucru și, în același timp, realizează un sunet surround de înaltă calitate.

Bara de sunet este un tip de difuzor care emite sunetul dintr-o incintă largă. Prima bară de sunet a fost lansată de Pioneer Electronics din SUA în 2002. Samsung, Bose, Sony și Yamaha sunt lideri în barele de sunet premium.

AV Forum a evaluat cu excelent funcții precum „Q-Symphony” în care televizorul și bara de sunet scot simultan sunet și „Tap Sound”, care permite ca muzica de pe un smartphone să fie transferată direct pe bara de sunet. De asemenea, AV Forum a selectat „HW-Q800A” drept „Cea mai bună bară de sunet polivalentă din 2021”. În același timp, Samsung Soundbar HW-S60A este considerată „Cea mai bună bară de sunet Lifestyle din 2021”.

Barele de sunet Samsung apreciate de multe reviste de specialitate

Revista IT americană TechRadar a selectat bara de sunet Samsung HW-Q950A drept „Alegerea editorului”. TechRadar a spus: „Un soundbar care realizează un sunet mai puternic și mai captivant decât HW-Q950A nu există atunci când asculți o coloană sonoră de film. Nu exista una mai bună”.

Revista britanică IT „Pocket-Lint” a acordat pentru HW-Q950A un scor perfect de 5 și a selectat bara de sunet drept „Alegerea editorului”. Conform Pocketlint: „Samsung HW-Q950A este un produs care creează un nivel incredibil de bun de imersiune atunci când vizionați conținut Dolby Atmos și DTS:X prin 16 canale”.

Samsung Audio Lab a stat în spatele tehnologiei excelente și dezvoltării produselor Samsung Soundbar. Samsung Electronics a înființat Samsung Audio Lab în California, SUA, adunând experți de top din industrie în 2013 și a cercetat continuu tehnologia de sunet pentru a realiza cel mai bun sunet.

Samsung Electronics este pe poziția nr. 1 pe piața globală a barelor de sunet în ultimii șapte ani consecutivi.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...