Aplicația Samsung Soundcamp va fi întreruptă la sfârșitul lui decembrie

854

Se pare că aplicația de muzică Samsung Soundcamp nu a avut succesul scontat de gigantul tech sud-coreean. Aplicația va fi întreruptă la sfârșitul acestei luni. Echipa Samsung Soundcamp a anunțat această știre printr-o postare înregistrată pe Google Play și prin magazinul Galaxy Apps. Conform SamMobile, aplicația vă întâmpină, de asemenea, cu același mesaj de fiecare dată când porniți aplicația pe telefon.

Începând cu data de 28 decembrie 2018, aplicația Samsung Soundcamp nu va mai fi disponibilă pentru descărcare de pe Google Play și Galaxy Apps. Puteți utiliza în continuare aplicația Soundcamp, add-on-urile și conținutul deja descărcat pe telefon de când Soundcamp a fost activă. Singurul lucru care trebuie menționat este că tot ce aveți descărcat de pe această aplicație nu va mai fi disponibilă dacă înlocuiți dispozitivul Android.

Soundcamp este este disponibil pe telefoanel Samsung cu Android 5.1

De asemenea, dispozitivul nu va mai accepta aplicația după o actualizare a sistemului de operare. De exemplu, nu funcționează în versiunea Android 9 Pie. Aplicația de muzică Samsung Soundcamp este disponibilă în prezent pentru dispozitivele Samsung care rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop sau o versiune ulterioară.

Android „Lollipop” este numele de cod pentru sistemul de operare mobil Android dezvoltat de Google, care cuprinde versiuni între 5.0 și 5.1.1. Prezentat la 25 iunie 2014 a devenit disponibil la 12 noiembrie 2014. În octombrie 2018, statisticile Google indică faptul că versiunile Lollipop au o cotă de 18,3% dintre toate dispozitivele Android.

Dacă sunteți un utilizator al aplicației Soundcamp existentă, Samsung vă sfătuiește să faceți copii de rezervă ale datelor dvs. pentru a evita orice pierdere potențială. Pentru aceasta, lansați aplicația Soundcamp și accesați meniul Project. Veți găsi toate proiectele dvs. listate acolo. Atingeți proiectul pentru care doriți să creați o copie de rezervă, atingeți Mai Mult, cele trei puncte verticale în partea dreaptă sus a ecranului. Acum, selectați Export, marcați tot ce doriți să salvați și atingeți Export. Alegeți tipul fișierului de ieșire și salvați fișierul. Fișierele salvate vor fi în folderul Soundcamp din memoria internă a dispozitivului.

Aplicația Samsung Soundcamp a fost destul de populară printre iubitorii de muzică. Această decizie luată de Samsung va dezamăgi cu siguranță mulți utilizatori și fani ai companiei sud-coreeane. Totuși, este posibil ca Samsung să vină cu ceva mai bun, o altă aplicație de muzică și să ne facă o surpriză de sfârșit de an.