Samsung Space Tycoon – o lume VR incredibilă pe Roblox

387

În lumea metaversului, există o planetă misterioasă care te umple de mirare, făcându-te să te simți ca și cum ai fi într-un film SF. Pe această planetă trăiesc extratereștri care iubesc limonada. Acești extratereștri lucrează la Stația Samsung și efectuează cercetări asupra noilor produse Samsung Electronics. Această lume magică există în tărâmul Samsung Space Tycoon. Samsung vă invită să experimentați lumea exotică și fantastică a extratereștrilor Samsung.

Acest univers se numește Samsung Space Tycoon, un spațiu virtual experimental pe care Samsung l-a lansat recent pe populara platformă metaverse, Roblox. Space Tycoon este un spațiu virtual în care utilizatorii pot construi și personaliza ei înșiși produse Samsung reale în metavers.

Ideea spațiului a venit din gluma „Samsung trebuie să fi angajat un extraterestru”, o glumă pe care oamenii o fac ori de câte ori Samsung lansează un produs inovator. Designerii și-au imaginat o lume în care „extratereștrii lui Samsung” ar crea un univers în care ar trăi și ei. Această lume ar fi un mediu avansat, cu o abundență de resurse, undeva în viitor. Locul ar permite extratereștrilor să cerceteze și să creeze noi produse. În Space Tycoon, tinerii consumatori, inclusiv Generația (Gen.) Z, pot interacționa în mod natural cu marca Samsung și se pot bucura de experiențe mai personalizate în interiorul metaversului.

Samsung Space Tycoon

De la fabricarea de electrocasnice până la decorarea laboratorului cu extratereștri, aveți de toate în Samsung Space Tycoon. Când intri în Space Tycoon, jocul începe cu o sarcină de poveste care cere utilizatorului să creeze un produs virtual cu extratereștrii Samsung. Utilizatorii pot extrage minerale pentru a face și fabrica produse Samsung în laborator. Cu produsele pe care le-au realizat, utilizatorii pot colecta monede, care pot fi folosite pentru a achiziționa smartphone-uri, aspiratoare și alte produse. În plus, utilizatorii pot cumpăra o varietate de articole avatar pentru a-și personaliza personajele și există și diverse evenimente și divertisment disponibile în spațiu.

Samsung Space Tycoon a fost creat ca un joc de simulare de management pentru experiența utilizatorului. „În loc de un brand care să ofere experiențe pasive, am vrut să oferim o experiență mai activă. Aici consumatorii pot face singuri produsele în metavers și să treacă dincolo de experiențele din realitate. Pentru a realiza acest lucru, acest gen a fost cel mai bun pentru Samsung Space Tycoon”. A explicat Yeonee Choi, care a proiectat interfața de utilizare și scenariile jocului, potrivit SamsungNewsroom.

Pe lângă simpla construire a produselor Samsung în joc, aceste produse virtuale, personalizabile pot fi folosite în scopuri care diferă de utilizarea prevăzută, oferind utilizatorilor o experiență unică de brand.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În Space Tycoon, smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip de la Samsung poate fi un scuter sau o geantă. Televizorul Samsung The Sero devine un elicopter pentru o singură persoană, iar robotul aspirator Jet Bot devine un hoverboard.

Experiențe unice într-o gamă fantastică de culori în Samsung Space Tycoon

Mediul Space Tycoon este un loc avansat în viitor, unic și bogat în resurse, permițând extratereștrilor să cerceteze produse noi. Spre deosebire de imaginea vastă și tăcută a spațiului la care se gândește adesea, culorile vesele ale Space Tycoon atrag atenția utilizatorilor. Pentru a crea un mediu atrăgător în acest spațiu virtual, designerii au trebuit să se gândească meticulos la detalii pentru a crea conceptul acestei noi lumi.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Pe Samsung Space Tycoon, mediul este plin de culori care nu se văd în mod natural pe Pământ. Sunt elemente familiare, cum ar fi iazurile, plantele și stâncile, pentru a le face utilizatorilor să știe că acestea sunt într-adevăr elemente ale naturii. În același timp s-a creat și o atmosferă nefamiliară, adăugând o notă de artificialitate în textură și culoare. Deșertul este roz în loc de o culoare nisipoasă și pădurea are o culoare de jad. Cactușii sunt metalici, iar ciupercile și plantele emit lumini de neon.

Space Tycoon va servi drept loc de joacă pentru generațiile viitoare

Odată ce Gen Z experimentează Samsung în Space Tycoon, Samsung are planuri de viitor să continue conectarea cu utilizatorii prin metavers.

La scurt timp după lansarea Space Tycoon, mulți utilizatori s-au înghesuit în spațiul virtual. În doar câteva zile după lansarea serviciului, numărul de vizite a depășit 5,9 milioane. Utilizatorii Roblox joacă în medie aproximativ 5 minute, dar sunt utilizatori care au fost pe joc peste 3 ore. În prezent, aproximativ 20 de produse Samsung sunt disponibile ca articole în joc, iar aceste produse sunt prezentate în diferite culori și modele. Samsung va adăuga în continuare conținut variat pentru a crea experiențe plăcute pentru utilizatori. Samsung Space Tycoon este anunțat pe panouri publicitare în Time Square din SUA și în Piccadilly Circus din Marea Britanie.

Samsung Space Tycoon este universul de realitate virtuală al companiei care creează experiențe de brand noi, centrate pe utilizator. Prin acest univers, Samsung va continua să ofere experiențe mai inovatoare care captează atât ochii, cât și inimile utilizatorilor.