Televizoarele Samsung The Terrace și The Sero la vânzare în România

498
Samsung a lansat The Terrace si The Sero in Romania
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat disponibilitatea comercială la nivel local a două televizoare din seria lifestyle. Este vorba despre Samsung The Terrace și The Sero. Lansarea a avut loc în cadrul unui eveniment de presă restrâns săptămâna aceasta. Trecând dincolo de ideea convențională despre cum ar trebui să arate un televizor, gama de lifestyle include The Frame (televizorul tablou); The Serif (adevărată piesă de decor); și The Premiere (un videoproiector puternic). Acestea permit utilizatorilor să-și exprime personalitatea și să se bucure de conținut, în orice spațiu pe care-l consideră potrivit.

Samsung The Terrace este primul televizor 4K QLED pentru exterior lansat de Samsung. Acesta a fost conceput pentru a funcționa în aer liber. Datorită certificării IP55, este rezistent la intemperii, precum și la praf, umiditate sau căldură. The Terrace dispune de o tehnologie ce oferă un volum de culoare de 100%, are o calitate bogată și precisă a culorilor 4K QLED în fiecare scenă, chiar și în lumina soarelui.

The Terrace și The Sero disponibile pe piața locală

Cu funcția MultiView pe televizorul Terasa poți urmări simultan pe ecran două surse de imagine. De exemplu, emisiunea preferată și ecranul telefonului mobil. În plus, tehnologia Samsung MR-240 elimină neclaritatea în cadrele dinamice. Astfel aduce o experiență de vizionare cursivă destinată sesiunilor de gaming sau vizionarea emisiunilor sportive, filme și multe altele.

Samsung The Sero este primul televizor cu ecran rotativ lansat de Samsung. Ce îl face unic este că, odată conectat cu telefon (prin Tap View, o simplă atingere de ramă), când acesta din urmă se rotește, televizorul urmează întocmai mișcări pivotante. Un alt aspect important de menționat este că The Sero arată conținutul, inclusiv aplicațiile și conturile de social media, cu un raport de vizualizare optimizat, acestea fiind afișate pe întregul ecran (orizontal sau vertical). The Sero are tehnologie QLED și oferă 100% volum de culoare indiferent de cât de luminoase/întunecate sunt scenele redate.

Samsung The Sero a fost conceput nu doar ca un simplu televizor, ci de asemenea ca un obiect de design. Potrivit unor studii Samsung, șapte din zece utilizatori de The Sero folosesc cel mai des modul portret pentru redare de conținut. În afară de conținutul afișat în modul portret, utilizatorii se folosesc de acesta și pentru a afișa propriul conținut, ca de exemplu fotografiile sau videoclipurile făcute.