Acasă Stiri Samsung și Spark au lansat rețeaua 5G în Noua Zeelandă

Samsung și Spark au lansat rețeaua 5G în Noua Zeelandă

Samsung și Spark New Zealand au anunțat lansarea rețelei 5G în Christchurch, Noua Zeelandă. Lansarea marchează prima instalare de rețea 5G Samsung în Noua Zeelandă. Prin această colaborare, cele două companii permit mai multor utilizatori din Noua Zeelandă să experimenteze conectivitatea ultra-rapidă și latența redusă a 5G.

Ca parteneri tehnologici Samsung și Spark au obiectivul de a ajuta utilizatorii de aici să crească într-o lume digitală prin extinderea accesibilității 5G pentru a genera noi beneficii economice, educaționale și sociale.

Suntem încântați să colaborăm cu Samsung pentru a lansa 5G în centrul Christchurch, Noua Zeelandă. Astfel vom avea acces la viteze 5G în rețeaua noastră wireless cu un telefon 5G compatibil”. A declarat Rajesh Singh, Director General de Management la Spark Noua Zeelandă.

Samsung și Spark au lansat rețeaua 5G în Noua Zeelandă

Noua rețea 5G realizată în colaborare de Samsung și Spark este prima implementare a celor mai recente soluții RAN 5G de la Samsung în Noua Zeelandă, inclusiv stația MIMO Massive a companiei. Radioul/stația MIMO Massive de la Samsung este unul dintre cele mai ușoare și compacte de pe piață. Cuvântul „masiv” se referă la numărul de antene și nu la dimensiunea fizică, oferind un profil de design subțire care oferă economii de spațiu pe vârfurile turnurilor. Folosind tehnologia avansată de formare a fasciculului 3D, sistemul de antene Samsung MIMO Massive oferă capacitate îmbunătățită și extinde în mod eficient acoperirea rețelei.

Suntem încântați să lucrăm cu Spark la construirea rețelei sale 5G. Acest proiect din Christchurch marchează o altă etapă în călătoria Samsung 5G la nivel global”. A declarat MinSu Chu, director general și șef al Samsung Electronics din Noua Zeelandă, conform SamsungNewsroom.

Spark este o companie de telecomunicații din Noua Zeelandă. A fost fondată în 1987 și oferă servicii de telefonie fixă, mobilă și servicii de internet. Spark este cel mai mare operator wireless din Noua Zeelandă, cu ~3 ​​milioane de abonați.

Colaborare între cele două companii pentru 5G din 2019

Pe măsură ce lansările 5G câștigă teren, Samsung continuă să-și demonstreze tehnologia și expertiza operațională în domeniu. În parteneriat cu operatori de telefonie mobilă din toată lunea care caută o migrare lină 5G, compania Samsung se extinde la nivel global cu rețelele sale 5G. Samsung alimentează deja unele dintre cele mai avansate rețele comerciale 5G din întreaga lume, iar compania își aduce acum capacitățile sale de top în industrie și viteza mai mare a rețelei de nouă generație din Noua Zeelandă.

Samsung și Spark colaborează de anul trecut pentru implementarea 5G în Noua Zeelandă. Cele două companii au început primele teste de rețea 5G încă din 2019. Testele au demonstrat performanțele ridicate ale tehnologiei 5G Samsung. Astfel până la contractul de colaborare a fost numai un pas.

Samsung este pionierul livrării cu succes a soluțiilor end-to-end 5G, inclusiv cip-seturi, stații și nucleu. Prin cercetare și dezvoltare, Samsung promovează rețelele 5G cu portofoliul său de produse de piață. Samsung furnizează de la RAN și Core complet virtualizate la soluții de rețea și instrumente de automatizare bazate pe AI. Compania oferă în prezent conectivitate sute de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...