Acasă Stiri Samsung va sponsoriza competiția WorldSkills Kazan 2019

Samsung va sponsoriza competiția WorldSkills Kazan 2019

La fiecare doi ani, tineri din 76 de țări și regiuni din întreaga lume concurează în peste 50 de meserii în cadrul olimpiadelor internaționale WorldSkills. Următoarea competiție va avea loc în perioada 22-27 august 2019, în Kazan, Rusia. România este reprezentată la secțiunile: Mecatronică, Tehnologii Web și Tehnologia design-ului grafic. Este un fel de concurs „Brățara de Aur”, dar la scară globală.

În fiecare an, sute de tineri talentați din întreaga lume se adună pentru a concura în cadrul competiției WorldSkills. Mai este cunoscută și sub numele de „Campionatele Mondiale de Competențe”. Concursul din acest an va fi sponsorizat de Samsung Electronics pentru a șaptea oară consecutiv.

Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Kazan 2019

WorldSkills Kazan 2019 este așteptat să atragă aproximativ 1.400 de concurenți din 67 de țări. Concurenții își vor prezenta abilitățile în timp ce își vor reprezenta țara în competiții care acoperă aproape 60 de meserii și vocații, inclusiv tâmplărie, inginerie, design culinar și grafic și multe altele.

Scopul acestui concurs și al fiecărei competiții WorldSkills este de a inspira concurenții să ajungă la noi înălțimi și să-i ajute să-și transforme pasiunea într-o profesie. Pentru Samsung, competiția reprezintă o oportunitate valoroasă de a sprijini formarea profesională în țările din întreaga lume și de a stimula dezvoltarea viitorilor ingineri.

Kazan este capitala Republicii Tatarstan din Federația Rusă. Kazan este al optulea oraș ca mărime din Rusia. Orașul este un centru comercial major și cel mai important centru al culturii tătare. Kazan ocupă primul loc din Rusia, în studiul Mercer, privind calitatea vieții în întreaga lume.

„Sponsorizarea de către Samsung Electronics a evenimentului nostru este semnificativă. Samsung consideră că toate companiile ar trebui să joace un rol important în a ajuta adolescenții să-și îmbunătățească abilitățile și să își creeze propria carieră”. A declarat Simon Bartley, președintele WorldSkills International.

Samsung are o istorie îndelungată în sprijinirea activităților profesionale ale tinerilor lucrători. Pe lângă găzduirea Competiției anuale a competențelor, Samsung oferă o platformă pentru angajații săi calificați pentru a-și îmbunătăți și a-și demonstra performanțele în materie de competențe. Samsung trimite 19 angajați la Kazan, aceștia vor concura într-un total de 15 categorii, inclusiv mecatronică și robotică mobilă.

Samsung a sponsorizat cu 1,5 milioane de euro WorldSkills Kazan 2019

Pe lângă faptul că a contribuit cu 1,5 milioane de euro la evenimentul din acest an, Samsung intenționează să instaleze o zonă de experiență unde se ține concursul. Acolo concurenții și vizitatorii pot vedea ultimelor inovații ale companiei sud-coreene.

Samsung a înțeles importanța forței de muncă calificate pentru industrie. Samsung crede că excelența în abilitățile lor conduce la competitivitatea companiilor și țărilor lor”. A declarat DS Jang, Secretar General al Samsung Skills (divizia Samsung Electronics). „De aceea, Samsung a participat la mișcarea WorldSkills de zece ani și a sprijinit tinerii să-și îndeplinească visele prin competențele dobândite„.

Stiri

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...

Galaxy Buds+ gratuit la precomandă pentru Galaxy S20+ și S20 Ultra

Samsung va anunța o nouă pereche de căști wireless, alături de seria Galaxy S20, pe 11 februarie 2020. Casetele în care se...

NEON, omul artificial Samsung îți poate combate singurătatea

CEO-ul STAR Labs de la Samsung a fost recent intervievat în ceea ce privește NEON, prototipul uman artificial prezentat la CES 2020....

Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+, au apărut fotografiile oficiale

Samsung Galaxy S20 și S20+ vor fi lansate de gigantul tech pe 11 februarie la San Francisco. Acesta vor fi însoțite la...