Samsung va continua să sponsorizeze Jocurile Olimpice

775
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

A treia ediţie de iarnă a Jocurilor Olimpice pentru tineret are loc la Lausanne, în Elveţia, în perioada 9 – 22 ianuarie 2020. Prima ediţie de iarnă a Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru Tineret a avut loc la Innsbruck Austria în 2012. Cu această ocazie Samsung invită sportivii și vizitatorii care iau parte la Jocurile Olimpice pentru Tineret (JOT) să experimenteze tehnologiile mobile de ultimă oră la „Olympic Games Showcase -Vitrina Jocurilor Olimpice” și la sesiuni de „Chat with Champions -Chat cu Campioni”.

Samsung este partener olimpic la nivel mondial în categoria echipamente de comunicații wireless și echipamente de calcul. Acum gigantul tech aduce tehnologie de ultimă oră la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret de la Lausanne 2020. Pe lângă „Vitrina Olimpică”, Samsung conectează viitoarea generație de sportivi olimpici sportivii cu actuala campioană olimpică Dina Asher-Smith.

Samsung sponsorizează de peste 30 de ani Jocurile Olimpice

Samsung susține Mișcarea Olimpică de peste 30 de ani. Suntem mândri să continuăm moștenirea noastră, împingând această generație de sportivi să „facă ceea ce nu potîn spiritul la Jocurile Olimpice„. A declarat Stephanie Choi, senior Vicepreședinte și șeful echipei de marketing pentru comunicații mobile, Samsung Electronics. „De la Lausanne la Tokyo, acest an olimpic oferă multe oportunități interesante pentru Samsung. Va aduce noi inovații și va schimba modul în care participanții trăiesc și experimentează Jocurile prin produse și servicii mobile cu o conectivitate 5G”.

Deviza Jocurilor Olimpice este: Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! Sunt cuvintele lui Pierre de Coubertin pedagog și istoric francez, fondatorul CIO și părintele Jocurilor Olimpice moderne. Jocurile Olimpice au fost reluate în 1886 iar Coubertin a avut un rol esențial în organizarea lor.

Pe timpul desfășurării JOT, vizitatorii se vor putea vedea și experimenta tehnologia de ultimă generație a companiei Samsung. În cadrul Olympic Games Showcase din Parcul Yodli vizitatorii vor putea experimenta și testa mai multe lucruri:

  • Smartphone-uri Galaxy 5G: Vizitatorii să experimenteze cele mai recente ediții ale telefoanelor 5G de la Samsung, inclusiv Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy Fold și Galaxy A90.
  • Experiențe creative: Vizitatorii vor putea, de asemenea, să interacționeze cu capabilitățile creative ale tehnologiei mobile Samsung, cum ar fi camerele de smartphone Galaxy, S Pen și VR.
  • Însemne ale Jocurilor Olimpice: Vizitatorii vor avea ocazia să primească insigne și însemne speciale ale Jocurilor Olimpice de la Samsung, care întruchipează valoarea Jocurilor Olimpice pentru Tineret.

Samsung va sponsoriza toate Jocurile Olimpice până la Los Angeles 2028

Pentru a consolida conexiunea și a inspira următoarea generație de sportivi olimpici, Samsung va găzdui, de asemenea, discuții speciale, ca parte a seriei „Chat cu Campioni”, co-găzduită cu Comitetul Olimpic Internațional. Sportivii care concurează la Jocurile Olimpice pentru Tineret sunt invitați să învețe mai multe despre construirea brandului personal și să audă povești inspiraționale care îi vor menține motivați pe măsură ce cariera lor se dezvoltă – pe și în afara terenului de joc. Printre cei mai cunoscuți se vor afla la chat și Dina Asher-Smith. Este o sprinteră britanică, multilplă cmpioană europeană și mondială la probele de 100 și 200 de metri. De asemenea va participa și Janosch Nietlispach de șase ori campion mondial la Kickboxing.

Samsung a fost o parte integrantă a creșterii experienței fanilor Jocurilor Olimpice prin tehnologia inovatoare și alimentarea amintirilor de-a lungul vieții, deopotrivă pentru sportivi și fani„. A spus Timo Lumme, directorul general al serviciilor de televiziune și marketing al Comitetului Olimpic Internațional. „Vrem să arătăm cum va arăta viitorul Jocurilor Olimpice pentru generațiile de la Lausanne 2020. Este firesc ca Samsung să contribuie la realizarea acestei conexiuni”.

În calitate de partener olimpic de lungă durată, Samsung își va continua sprijinul pentru sportivii care sfidează barierele și dincolo de Jocurile Olimpice pentru Tineret Lausanne 2020, la Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020. Angajamentul Samsung față de Mișcarea Olimpică va continua până la Los Angeles 2028.

35 de sportivi din România participă la JOT Lausanne 2020 și vor concura la zece din cele 16 discipline sportive. Vor participa la biatlon, bob, hochei pe gheață, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi fond și snowboarding, printre altele.