Samsung sponsorul săptămânii alimentare la Milano Food Week 2019

739

În acest an, Samsung este sponsorul oficial al Săptămânii alimentare din Milano, ce are loc în perioada 2-8 mai. Milano Food Week 2019 însoțește Milano Food City cu un calendar plin de evenimente. Samsung participă la eveniment, arătând cum tehnologia este acum un element de interacțiune și de partajare în bucătărie.

Este oportunitate pentru Samsung să-și arate creațiile în materie de electrocasnice încorporate integrate, publicului și profesioniștilor prezenți. Gigantul tech își va expune aparatele electrocasnice în interiorul a patru bucătării tematice din orașul Milano. Stage Kitchen (în Piazza Duomo), Lifestyle Kitchen (la CityLife), Fashion Kitchen (la Clădirea Brian & Barry din Via Durini) și Young Kitchen (la IULM).

Inovație continuă de la Samsung în materie de elecrocasnice

„Suntem mândri să fim sponsori ai unui eveniment care evidențiază istoria și viitorul alimentației și al gătitului. Este un lucru foarte important pentru noi și un subiect de studiu pentru o inovare continuă”. A declarat Daniele Grassi, vicepreședinte al Samsung Electronics Italia. „Samsung, cu ocazia Săptămânii alimentare din Milano, pune tehnologia în acțiune cu produse inovatoare. Acestea revoluționează modul în care se trăiește în bucătărie, transformând-o într-un spațiu dinamic în care să se lucreze, să se socializeze și să se distreze”. A continuat Daniele Grassi.

„Samsung de-a lungul anilor a urmărit o evoluție a conceptului tradițional de bucătărie. De la un mediu rezervat la pregătirea și gătitul alimentelor într-un loc plin de conexiune umană și tehnologică. Acum continuăm această poveste cu gama de aparate conectate cu un design elegant, incluzând cuptorul Dual Cook Flex, Family Hub și F1rst, precum și plita cu inducție Virtual Flame”. se arată în comunicatul oficial Samsung.

Milano este principalul oraș din nordul Italiei. Cu aproape 1,4 milioane de locuitori este al doilea oraș din Italia, după Roma. Milano este considerat un oraș lider la nivel mondial cu puncte forte în domeniul artei, comerțului, educației, divertismentului, modei, finanțelor, asistenței medicale, mass – media, servicii și turism.

În cele patru bucătării diferite, iubitorii de alimente pot experimenta noua rețetă a bucătăriei Samsung în timpul Milano Food Week 2019. În plus, va fi posibil să vedeți noile linii încastrate la locul de muncă: bucătărie inteligentă, oțel inoxidabil negru și oțel inoxidabil argintiu. Fiecare dintre ele reflectă combinația perfectă de design și tehnologie și exprimă o abordare modernă, dar simplă și elegantă.

Stage Kitchen – Bucătăria Stage amplasată în Piazza Duomo din Milano, este dedicată celor mai spectaculoase evenimente la Milano Food Week 2019. Este un loc pentru socializare și povestiri în care marii bucătari gătesc și creează experiențe pentru public. Aparatele electrocasnice Samsung se completează reciproc și perfect cu stilul și atmosfera bucătăriei, îmbunătățind conceptul de „bucătărie vie”. Aici aparatele Samsung conectate captează pe deplin spiritul unei bucătării tinere și în continuă evoluție conform site-ului TeaAndCoffee.it.