Samsung participă la lansarea Star Wars: The Rise of Skywalker

757

Samsung a anunțat începerea colaborării sale cu Lucasfilm înainte de lansarea Star Wars: The Rise of Skywalker, în decembrie 2019. Colaborarea va uni două galaxii – o galaxie fictivă de departe și Samsung Galaxy – pentru a genera entuziasmul fanilor pentru ultimul film din saga Skywalker.

Produsele Samsung Galaxy sunt concepute pentru urmărirea pasiunilor, iar fanii Star Wars sunt unii dintre cei mai pasionați”. A declarat Stephanie Choi, vicepreședinte senior și șef al echipei de marketing a afacerilor de comunicații mobile la Samsung Electronics. „Căutăm mereu noi modalități de a îmbunătăți experiența mobilă. Cu Star Wars: The Rise of Skywalker venind în cinematografe în decembrie, am văzut ocazia perfectă de a reuni cele mai bune dispozitive Galaxy cu cea mai bună poveste din galaxie.”

Samsung și Lucasfilm colaborează pentru lansarea „The Rise of Skywalker”

Samsung și Star Wars își propun să creeze un sezon de sfârșit de an atractiv și fără stres, ca parte a colaborării lor speciale de sărbători. Pentru a da startul campaniei, Samsung și Star Wars au lansat un videoclip centrat pe un câine cu o asemănare izbitoare cu personajul iconic Star Wars, Chewbacca. În videoclip apare și un alt personaj pe care fanii Star Wars îl vor recunoaște spre finalul videoclipului. Star Wars: The Rise of Skywalker este unul din cele mai așteptate filme din acest an.

Povestea din videoclip este despre o familie care folosește dispozitivele Galaxy. Cu acestea familia comunica perfect între membri ei pentru a-și face planurile de sărbători. Cu ecosistemul conectat dintre Galaxy Note 10, Note 10+, Watch Active 2 și Samsung Tab S6, filmul spune că sunt posibile lucruri uimitoare. Clipul video prezintă o serie de referințe despre Universul Star Wars pentru bucuria fanilor acestei serii de filme. Va fi o provocare să găsiți câteva lucruri Star Wars ascunse în acest film.

Star Wars este o serie de filme științifico-fantastice concepută de George Lucas. Simpaticul Chewbacca (personaj de ficțiune) a fost inspirat de câinele lui George Lucas, realizatorul filmului. Muzica din „Războiul Stelelor” a fost numită, de către Institutul American de Film, cea mai bună muzică de film a tuturor timpurilor.

În timp ce videoclipul publicitar prezintă o serie de lucruri interesante despre Star Wars, este doar o piesă dintr-o colaborare mult mai amplă între Samsung și Star Wars. Fanii, atât din universul Star Wars cât și cei ai dispozitivelor Samsung Galaxy, se pot aștepta să fie mai multe surprize din partea Samsung și Lucasfilm pe măsură ce lansarea Star Wars: The Rise of Skywalker se apropie.