Samsung transformă stațiile de autobuz în stații Wireless PowerSharing

1406

Samsung a colaborat cu firma franceză JCDecaux, pentru a transforma zece din cele mai aglomerate stații de autobuz din Singapore în așa-numitele stații Wireless PowerSharing. Un indiciu pentru cei care vor să încarce prin caracteristica Wireless PowerShare găsită pe Galaxy S10. Samsung a mai avut o astfel de campanie de marketing și în Sydney, Australia.

Călătorii sau utilizatorii de smartphone-uri Samsung Galaxy S10 își pot ține dispozitivul în fața uneia dintre cele zece stații wireless PowerSharing din Singapore. În acest fel își pot încărca bateria telefonului deși nu la întreaga capacitate, conform SamMobile. Asta desigur, dacă nu stau acolo pentru o perioadă semnificativă de timp, pentru a încărca smartphone-ul Galaxy S10 la întreaga capacitate.

Galaxy S10 poate încărca și alte dispozitive compatibile Qi

Acest lucru este departe de a fi o instalare la nivel general în toate stațiile de autobuz. Este vorba mai degrabă de o campanie de marketing pentru reclamă la caracteristica Wireless PowerShare. Și indirect la excelenta serie de smartphone-uri Galaxy S10. Seria Galaxy S10, prin caracteristica PowerShare poate încărca alte dispozitive compatibile cu Qi, fără a fi nevoie de fir. Telefoanele Galaxy S10 încărca un smartphone, o tabletă, căștile Samsung Galaxy Buds sau chiar o periuță de dinți.

JCDecaux este încântat să creeze primele stații de încărcare fără fir din Singapore. Am făcut acest lucru în stațiile de autobuz, în parteneriat cu Samsung, o marcă sinonimă cu creativitatea și conectivitatea„. A declarat Isaline Duminil, director de marketing al JCDecaux Singapore.

Singapore oficial Republica Singapore, este un oraș-stat insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Conform Culture Trip, face parte din primele zece cele mai moderne orașe din lume. Numele Singapore a derivat din cuvintele limbii Malay, singa (leu) și pura (oraș). Singapore este a doua țară ca densitate a populație din lume după Monaco.

Construcțiile noastre inovatoare pentru Samsung sunt amplasate strategic în orașul Singapore. Stațiile de autobuz sunt amplasate de-a lungul rutei unde sunt magazinele majore din Singapore. Acestea sporesc confortul și conectivitatea pentru mai mult de un milion și jumătate de utilizatori săptămânal, oferindu-le o experiență de brand mărită„, a adăugat Duminil.