Samsung a lansat noi stick-uri USB cu USB Tip-C

523
Samsung a lansat noi stick-uri USB cu USB Tip-C
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Compania Samsung a lansat recent noi stick-uri USB. Noile stick-uri Samsung îndeplinesc exact cerințele utilizatorilor de dispozitive mobile. Tabletele și smartphone-urile Android, precum și notebook-urile în special beneficiază de performanța puternică și de compatibilitatea ridicată a noilor dispozitive Samsung USB Tip-C. Și PC-urile Samsung beneficiază de noile stick-uri USB.

Noile stick-uri USB au viteză de citire de până la 400 MB/s pentru modelele cu 256/128 GB. Viteza este de până la 300 MB/s pentru modelele cu o capacitate de stocare de 64GB. Ambele modele au o viteză de scriere de 110 MB/s, conform Samsung Newsroom. Noile unități flash USB au design ergonomic, sunt extrem de robuste, au o viteză foarte rapidă și spațiu suficient pentru date și fișiere.

Unitățile flash USB Tip-C sunt mediile de stocare ideale pentru utilizarea mobilă„. A spus Fabian Hoffmann, Product Manager Storage la Samsung Electronics Germania. „Compatibile cu toate dispozitivele precum laptopuri, tablete, smartphone-uri sau camere foto, stick-urile USB se potrivesc în orice buzunare a pantalonilor. Cu o capacitate de 256GB, oferă suficient spațiu pentru până la 63.730 de fotografii sau 12 ore de videoclipuri la calitate 4K”.

Compatibilitate ridicată cu noile stick-uri USB Tip-C Samsung

Compatibilitate ridicată: conexiunea USB Tip-C de la noile stick-uri Samsung duce la o utilizare flexibilă pe smartphone-uri, tablete, notebook-uri și PC-uri Nu toate stick-urile sunt la fel, dar USB Tip-C este aproape peste tot. Noile unități flash USB Tip-C oferă, prin urmare, spre deosebire de multe alte stick-uri USB, o conexiune pentru utilizare flexibilă, nu numai pe computere și notebook-uri, ci și pe smartphone-uri, aparate foto și tablete.

USB Universal Serial Bus în limba română, Magistrală Serială Universală. Este o specificație pentru cabluri de transmisie date și energie electrică între diverse dispozitive. USB a fost dezvoltat în comun de Compaq, Intel, IBM, Microsoft, NEC și Nortel, a introdus în 1996.

Aceasta înseamnă că noile unități flash USB de la Samsung au compatibilitate maximă și sunt perfecte pentru utilizare în viața de zi cu zi mobilă a utilizatorilor lor. În plus, există o performanță puternică, cu viteze mari de citire și scriere. De asemenea, un fișier de 4GB poate fi transferat de pe unitatea flash USB pe un computer sau laptop în cel puţin 11 secunde pentru modelele de 256/128 GB şi în cel puţin 15 secunde pentru modelele de 64 GB. Stick-urile de memorie vin în capacități de 64, 128 sau 256GB.

Noile stick-uri sunt practic indestructibile datorită protecției lor. Nici apa (IP67), nici temperaturile extreme nu le pot dăuna, sunt rezistente la șocuri, la magneti și la raze X. În combinație cu designul lor ergonomic, ultra-subțire, într-un finisaj albastru elegant, noile unități flash Samsung USB Tie-C sunt o opțiune excelentă atunci când vine vorba de dispozitive de stocare flexibile pentru dispozitive mobile și PC-uri. Pe lângă USB 3.1. noile stick-uri USB suntcompatibile cu sistemele USB 3.0 și USB 2.0. Samsung oferă o garanție de 5 ani pentru noile dispositive de stocare a memoriei.