Samsung va promova stilul de viață „inteligent” la IFA Berlin 2019

701
Sursa Foto: LG Electronics via KoreaTimes.co.kr

Samsung Electronics și-a prezentat aparatele de ultimă oră bazate pe inteligență artificială (AI), cu o conectivitate 5G și tehnologii bazate pe internetul lucrurilor (IoT) în cadrul IFA Berlin. Cea mai mare expoziție de electronice de consum din Europa, IFA Berlin 2019 va dura până în 11 septembrie. Samsung a organizat un stand masiv la Berlin pentru a expune vizitatorilor, reporterilor și oficialilor din întreaga lume ultimele sale noutăți în materie de tehnologie.

Scopul este de a-și intensifica prezența în Europa, una dintre cele mai profitabile piețe de consum din lume. Samsung a instalat cea mai mare cabină dintre companiile participante, ocupând 10.072 de metri pătrați. Cu un concept de Samsung Town, compania urmează să își promoveze produsele de ultimă oră și să aibă întâlniri de afaceri cu mai mulți cumpărătorii europeni.

Samsung Galaxy Fold este prezent la IFA Berlin 2019

Vizitatorii Samsung Town pot arunca o privire asupra celor mai noi aparate IoT, televizoare QLED 8K, aparate de bucătărie și living încorporate și a smartphone-urilor Galaxy„, a spus compania. Benjamin Braun, director de marketing al Samsung Europa, a prezentat cele mai noi produse și servicii în fața a 800 de oficiali din industrie și mass-media. Sub tema „Designing your tomorrow„, Benjamin Braun a spus că Samsung va lucra la fabricarea de produse inovatoare care să răspundă nevoilor generației milenialilor.

Încă de la lansarea inițială a televizorului alb-negru de la Samsung, în urmă cu aproape 50 de ani, am introdus tehnologii de vârf în toate echipamentele electronice de consum, electrocasnice și dispozitive mobile”, a spus Braun.

Berlin este capitala și cel mai mare oraș din Germania. Cu 3.748.148 de locuitori în 2018 este al doilea cel mai populat oraș al UE după Londra. Orașul este bine cunoscut pentru festivalurile sale, arhitectura diversă, viața de noapte și artele contemporane. Berlinul are 138 de muzee și peste 400 de galerii de artă!

Samsung Galaxy Fold prezent la IFA Berlin 2019

La Berlin Samsung a pus accentul pe promovarea dispozitivelor conectate. Samsung Town de la IFA Berlin 2019 este compus din șase zone care permit vizitatorilor să experimenteze diverse dispozitive IoT, în diferite medii. Fiecare dispozitiv este conectat cu platforma Samsung SmartThings IoT. Pentru a câștiga simpatia europenilor, Samsung a introdus frigiderele personalizabile BESPOKE la IFA. Piața europeană reprezintă aproximativ 40% din piața de electronice încorporate, conform Korea Times. În acest sens Samsung se așteaptă ca linia BESPOKE să fie potrivită stilului de viață european.

Unul dintre cele mai notabile dispozitive de la standul Samsung va fi Galaxy Fold 5G, care a fost lansat la vânzare în 6 septembrie în Coreea de Sud. Deși smartphone-ul „pliabil” trebuia lansat în aprilie, Samsung a întârziat lansarea, după ce recenzorii au subliniat unele defecte de fabricație. Samsung a spus că vizitatorii pot încerca dispozitivul, care poate deveni o tabletă de 7,3 inch atunci când este deschis. Alături de Galaxy Fold, vor fi afișate și alte smartphone-uri 5G ale companiei Samsung, precum Galaxy Note 10 și Galaxy A90 5G.