Samsung aduce serviciul de streaming gratuit de la TV Plus pe mobil

668
Sursa Foto: via xda-developers.com

O mare parte din conținutul pe care îl urmărim a făcut trecerea de la TV prin cablu tradițional la mobil. Există mai multe servicii populare care nu au o alternativă TV, în schimb, se concentrează exclusiv pe mobil. Acum serviciul Samsung TV Plus va putea fi urmărit și el pe mobil.

Totuși televiziunea prin cablu conține în continuare multe programe urmărite la o anumită parte a populației. Acest lucru rămâne adesea un motiv suficient pentru a continua să folosească serviciul prin cablu separat. Samsung a analizat această problemă și a venit cu o soluție pentru televizoarele sale inteligente, sub forma Samsung TV Plus. Acesta este un serviciu TV gratuit, momentan pentru pentru utilizatorii din Canada și SUA, care oferă peste 100 de canale TV gratuit pe internet. Acum, conform XDA-Developers, Samsung caută să aducă acest serviciu pe mobil, în exclusivitate pe telefoanele Galaxy.

Samsung TV Plus în exclusivitate doar pe telefoanele Samsung Galaxy

Samsung intenționează să aducă Samsung TV Plus pe dispozitive mobile printr-o aplicație mobilă. Aplicația mobilă pentru TV Plus este în curs de dezvoltare, urmând să ofere aceeași funcționalitate ca și serviciul oferit pe televizoarele inteligente Samsung. Se speculează că aplicația mobilă Samsung TV Plus poate rămâne o exclusivitate pentru smartphone-urile Samsung Galaxy, deoarece serviciul este exclusiv Samsung și funcționează numai la televizoarele companiei.

Dacă aplicația mobilă va reflecta canalele ce pot fi urmărite și la televizoarele Samsung, atunci utilizatorii vor putea urmări canale TV și vor avea acces la conținut Video-On-Demand. Canalele de conținut includ BEIN SPORTS EXTRA, Bon Appétit, CBS News, Crime 360, Fubo TV, VEVO, Yahoo Finance și multe altele. Filmele sunt disponibile prin canalul Samsung Movie Hub.

Bon Appetit este o revistă americană culinară și de divertisment fondată în 1956. Bon Appétit are și un canal TV online pe YouTube foarte popular. Canalul are aproximativ 3,8 milioane de abonați și 540 milioane de vizualizări totale.

În prezent, nu se cunoaște modul în care Samsung va taxa sau poate nu, acest serviciul pentru telefonul mobil. Cel puțin pe televizoarele inteligente Samsung, serviciul este gratuit și fără anunțuri publicitare și reclame. Sigur că acest Samsung TV Plus va fi la alegere, poate nu toată lumea va dori acest serviciu. Credem că în primul rând va fi agreat de posesorii de smartphone-uri Samsung Galaxy cu ecran mare. Pe un Galaxy S20 Ultra cu ecran de 6,9 inch vizionarea va fi extraordinară.