Acasă Top Top 5 smartphone-uri cu ecran mare, conform Consumer Report (2019)

Top 5 smartphone-uri cu ecran mare, conform Consumer Report (2019)

Mai mare este mai bun, nu? Aceasta pare să fie gândirea multor producători de smartphone-uri și a consumatorilor, în aceste zile. Consumer Reports a realizat un Top 5 al celor mai bune telefoane cu ecran mare din SUA. Mai multe persoane își folosesc telefoanele pentru a fi la curent cu știrile ce apar la TV și pentru a vedea fotografii cu familia. În același timp sunt și persoane, poate mai multe, preocupate de multitasking, de muzică, social media și aplicații pe hartă – toate simultan.

Toate acestea necesită spațiu pentru ecran, iar firmele care produc smartphone-uri fac afișaje tot mai mari. Multe companii reduc grosimea marginilor telefoanelor și elimină unele funcții cunoscute, cum ar fi butonul „Acasă”, pentru a rezulta ecrane mai mari. Ceea ce a fost considerat cândva mare nu mai este. Nu atunci când cel mai nou telefon Samsung, Galaxy Note 10+ are un ecran de 6,8 inch. Seria Apple iPhone 11 Pro / Max și XS Max au și ele ecrane mari. Apple iPhone 11 Max și XS Max au ecrane de 6,5 inch.

Cele mai bune telefoane cu ecran mare

În urmă cu doar câțiva ani, telefoanele cu un ecran de cel puțin 5,5 inch erau considerate phablets – un dispozitiv între un smartphone și o tabletă. Dar acest număr nu mai elimină o mulțime de modele din domeniu. Așadar, pentru acest articol, ne concentrăm pe telefoane cu ecrane de cel puțin 6,25 inch. Acest lucru lasă câteva telefoane cu ecran mare pe dinafară chiar dacă sunt foarte iubite și în SUA, în special iPhone XS și Galaxy S10.

La fel ca în cazul tuturor smartphone-urilor la care a efectuat teste Consumer Reports a cumpărat aceste dispozitivele la vânzare cu amănuntul. Consumer Reports a efectuat pe acestea o serie extinsă de teste pentru a evalua afișajele, calitatea camerei, durata de viață a bateriei și multe altele.

Consumer Reports este prima și cea mai mare organizație de consumatori din lume cu sediul în Yonkers, New York, SUA. A fost fondată în 1936. Testele și evaluările făcute de Consumer Reports sunt depășite ca mărime și amploare doar de recensământul din SUA.

În urma evaluările acestor smartphone-uri, cu ecran mai mare de 6,25 inch, a rezultat următorul Top 5 în Statele Unite.

1. Samsung Galaxy S10 Plus
Galaxy S10 Plus

Smartphone-ul Samsung a obținut un scor de general de 90 de puncte. Are un preț în SUA de 1.000 USD. Cu un ecran OLED de 6,4 inch, acest flagship de la Samsung este unul dintre cele mai mari și mai bune smartphone-uri de pe piață. Procesorul este extrem de eficient și performant și funcționează cu o bateria foarte mare. Acest lucru ajută alimentarea telefonului pentru o performanță de 39,5 ore a bateriei.

Telefonul are camere superbe, inclusiv două camere Ultra-Wide; una pe partea din față și una în spate. A punctat în topul Consumer Reports și în testele de duritate și imersiune. Samsung Galaxy S10+ acceptă încărcare wireless Qi. Puteți chiar împărtăși din puterea bateriei cu alte dispozitive compatibile – cu Samsung Galaxy Buds, Galaxy Watch Active sau cele mai recente telefoane mobile – plasând dispozitivul pentru a fi încărcat pe spate la Galaxy S10+.

2. Apple iPhone XS Max
iPhone XS Max

Telefonul companiei Apple a obținut un scor general de 90 de puncte. Prețul tipic pentru iPhone XS Max în SUA este de 1.100 USD. Cu un ecran de 6,5 ​​inch, acesta este cel mai mare afișaj de pe un iPhone. Tehnologia OLED de pe acest afișaj îl face excelent pentru a viziona seriile preferate de streaming. Durata de viață excelentă a bateriei ajută clasarea lui XS Max aproape de locul unu. Deși iPhone-urile anterioare s-au străduit să exceleze în testarea bateriei, acesta durează 29,5 ore.

În plus, Max are unele dintre cele mai bune camere pentru smartphone-uri. Camerele foto obțin note de top atât pentru calitatea imaginii statice, cât și pentru calitatea video. Acestea oferă un nou mod de îmbunătățire a portretului, care vă permite să schimbați cantitatea de încețoșare în fundalul unei fotografii după ce ați făcut-o.

Veștile proaste? Acest telefon nu este la fel de durabil ca altele – cel puțin la cădere în testarea Consumer Reports. Sigur aveți nevoie de o husă de protecție pentru el.

3. Samsung Galaxy Note 10 Plus
Note 10 Plus

Acesta este un excelent smartphone Samsung și a obținut un scor general de 89 de puncte. Are un preț de 1.100 de dolari în Statele Unite. La o diagonală a ecranului de 6,8 inch (17,27 centimetri), afișajul de pe acest telefon este cel mai mare din topul Consumer Reports. Ecranul Super AMOLED Dynamic Display este excelent pentru vizionarea serialelor preferate, precum și pentru notarea și desenarea rapidă cu stylus-ul inclus a diferitelor chestii pe ecran.

Samsung Note 10+ a primit note mari pentru durata de viață a bateriei, care durează 31 de ore. Și, Note 10+ s-a dovedit a fi excepțional de durabil, supraviețuind atât în căldura excesivă, cât și la scufundarea în apă. Camerele din spate s-au descurcat foarte bine în testele Consumer Reports. La fel ca majoritatea celor mai recente telefoane Samsung, Note 10+ include camere Ultra-Wide și telefoto 2x, care sunt excelente pentru fotografii panoramice sau de grupuri mari.

Pentru cei care caută o opțiune mai ieftină, există Galaxy Note 9 de anul trecut. S-a comportat excelent în testarea Consumer Reports și poate fi achiziționat la un preț mai mic.

4. Samsung Galaxy S10 5G
Galaxy S10 5G

Singurul smartphone 5G din acest top, Samsung Galaxy S10 5G a obținut un scor general de 88 de puncte. Este în același timp și cel mai scump dintre toate, are un preț de 1.300 de dolari.

După cum sugerează și numele, acesta este primul telefon compatibil 5G. Atenție, cel puțin în SUA, acoperirea este limitată la anumite orașe și este destul de punctuală și în acele locuri. După cum vă așteptați cu ecranul de 6,7 inch, Galaxy S10 5G este mai mare și mai greu decât majoritatea celorlalte telefoane. Telefonul are una dintre cele mai mari baterii iar S10 5G a fost activ timp 39 de ore, cu o singură încărcare.

Are un dezavantaj, deși telefonul este dotat cu 256 GB de stocare, nu există slot pentru card SD, deci nu puteți extinde memoria. Și nu este cel mai durabil telefon pe care îl puteți cumpăra. Sticla din spate s-a spart după 50 de căderi în testele efectuate de Consumer Reports. Trebuie investit într-o husă de protecție dacă doriți să cumpărați acest telefon.

5. OnePlus 6T
OnePlus 6T

Smartphone-ul OnePlus 6T a adunat 86 de puncte în acest Top 5 alcătuit de Consumer Reports. Are un preț mediu de 550 de dolari în Statele Unite.

Acest telefon nu este la fel de cunoscut ca modelele de mai sus de la Apple și Samsung. Dar, este de admirat pentru combinația de funcții excelente și un preț mai mic decât media celorlalte smartphone-uri cu ecran mare.

Ecranul de 6,4 inch a primit un rating excelent, iar configurarea cu două camere este bună pentru a face fotografii artistice în modul Portret cu fundaluri încețoșate. Calitatea imaginii statice nu este printre cele mai bune, dar este acceptabilă.

Pe deasupra telefonul este dual SIM, astfel încât poate suporta două numere de telefon în cazul în care doriți să adăugați o linie de afaceri. Modelul a trecut testul Consumer Reports obținând punctaj maxim la testul de duritate doar cu niște zgârieturi și julituri. Bateria a durat în medie peste 34 de ore.

Stiri

Galaxy M41 cu o baterie de 6.800 mAh certificată de 3C și Safety Korea

Despre smartphone-ul Galaxy M41 ultimele informații au fost că Samsung a oprit dezvoltarea acestuia. Acum am afla că Samsung Galaxy M41 nu...

Samsung domină piața globală a brevetelor AI în ultimul deceniu

Samsung Electronics, IBM și Tencent au depus cel mai mare număr de brevete centrate pe AI în ultimul deceniu. Nicio companie europeană...

Samsung a lansat un nou frigider de lux, New Chef Collection

Samsung a lansat vineri un nou frigider de lux. Acesta se evidențiază prin caracteristicile de personalizare pe care oferă cu până la...

Samsung Galaxy Watch 3 mai scump decât ceasul original

Urmașul de drept a lui Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch 3 se apropie tot mai mult de lansare. Apar în continuare nou...

Galaxy Z Flip 5G „Mystic Bronze” prezentat din toate unghiurile

Samsung Galaxy Z Flip 5G Mystic Bronze tocmai a apărut online și într-un format GIF putem vedea dispozitivului din toate unghiurile. După...

Samsung a publicat primele imagini cu Galaxy Note 20 Ultra

Samsung a pus deja două fotografii cu Galaxy Note 20 Ultra pe site-ul său oficial Samsung Rusia. Este vorba despre varianta mare...

Samsung UV Sterilizer dezinfectează telefonul, căștile sau ochelarii

Smartphone-ul dvs. este probabil plin de germeni, ceea ce este deosebit de problematic nu numai în timpul unei pandemii globale. Acum, Samsung...