Ce este și ce face Samsung Studio Mode pe laptopurile Galaxy Book?

241
Ce este si ce face Samsung Studio Mode pe Galaxy Book
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung tocmai și-a anunțat noua serie de laptopuri Galaxy Book alimentate de Windows. Seria Galaxy Book 3 se mândrește cu o serie de funcții excelente și caracteristici interesante. O astfel de caracteristică se numește Samsung Studio Mode. Acest mod este conceput pentru persoanele care efectuează de obicei apeluri video pentru întâlnirile lor. Dar, ce este Modul Studio și ar trebui să îl utilizați?

Modul Studio este unul dintre atracțiile pentru vânzare a noilor laptopuri Galaxy Book 3 – Galaxy Book 3 Pro, Galaxy Book 3 Pro 360 și Galaxy Book 3 Ultra. Cu ocazia lansării Samsung a promis mai multe funcții care vor face întreaga experiență de apelare video mult mai bună. Între aceste este inclus și Samsung Studio Mode, potrivit AndroidHeadlines. Acesta este pentru persoanele care doresc să arate cât mai bine atunci când se află live în fața camerei laptopului.

Efecte de machiaj și de frumusețe cu Samsung Studio Mode

Efecte de machiaj. Mentalitatea de bază din spatele Samsung Studio Mode este să te facă să te simți mai pregătit pentru cameră, exact ca într-un studio foto. Din acest motiv, există câteva funcții care ajută în acest sens. Pentru început, există un efect de machiaj. Acest lucru va face să păreți ca și cum ați fost machiat într-un studio profesional. Sigur că, sună oarecum superficial, dar foarte mulți oameni au întâlniri tête-à-tête și vor să arate cât mai bine în orice ocazie. Acest lucru facilitează accesul rapid la întâlnire fără a fi nevoie să se machieze în prealabil.

Efecte de frumusețe. Aceste caracteristici sunt în genul filtrului Snapchat. În modul Studio, veți avea o mulțime de opțiuni de înfrumusețare împreună cu funcția de machiaj. Există o funcție care va elimina petele. Deci, dacă sunteți conștient de acel coș de pe frunte, îl puteți elimina folosind software-ul.

Jodie Comer, o actriță britanică de 29 de ani, este clasată pe primul loc în topul celor mai frumoase femei din lume. Jodie Comer a câștigat mai multe premii, inclusiv premiul British Academy Television, Globul de Aur și Screen Actors Guild.

Instrumentele merg mai departe decât atât – într-o măsură inutilă, de fapt. Există mai multe glisoare pe care le puteți ajusta și care schimbă dimensiunea fizică și forma unor părți ale feței. Un cursor vă permite să ajustați dimensiunea ochilor, astfel încât să puteți avea acei ochi doriți. Un altul îți reglează forma bărbiei. Celelalte instrumente pe Galaxy Book 3 Pro, Galaxy Book 3 Pro 360 și Galaxy Book 3 Ultra sunt Nice Smile și Cute Nose.

Desigur, acestea duc lucrurile puțin prea departe. Acest lucru este valabil mai ales, deoarece majoritatea persoanelor care folosesc aceste funcții sunt profesioniști de afaceri în întâlniri. Nu aveți nevoie de un nas drăguț pentru a face reclamă companie dvs., dar e bine să poți rezolva acest lucru prin software.

Corectarea luminii și încadrarea automata cu Samsung Studio Mode

Corectarea luminii. Această funcție folosește un software pentru a regla iluminarea din fluxul video pentru a vă face mai prezentabil. Camerele și mediile diferite au tot felul de condiții de iluminare diferite și nu toate sunt potrivite pentru camere web. Nu numai asta, dar unele tonuri de piele nu sunt preluate corect de majoritatea camerelor.

Aici intervine corecția luminii. Funcția de corecție a luminii reglează iluminarea pentru a o face să pară mai echilibrată. Aceasta implică strălucirea zonelor mai întunecate și reducerea luminozității în zonele exagerate.

Încadrare automată și corectarea contactului vizual. Această funcție este pentru persoanele care vor trebui să se miște în timpul întâlnirilor lor. Funcția de încadrare automată vă va menține în cadru chiar și în timp ce vă deplasați. Dacă trebuie să vă mutați din orice motiv, camera vă va urmări și vă va ține în cadru.

O altă caracteristică interesantă este corectarea contactului vizual. Contactul vizual este important în timpul participării la întâlniri. Să vezi ochi mirați în timp ce faci o prezentare nu este niciodată distractiv. Nu numai asta, dar avem tendința să ne uităm la ecrane în timp ce participăm la întâlniri, nu la camerele noastre. Aceasta înseamnă că în astfel de situații nu privim spre cameră. Această caracteristică corectază contactului vizual și vă ajusteze ochii pentru a face să pară că vă uitați în mod constant către cameră.

Ecranul înghețat. Această caracteristică este interesantă. Funcția de înghețare a ecranului va întrerupe fluxul video. Ceea ce va vedea cel care primește imaginea este o imagine înghețată a ta. Acest lucru va fi util dacă renunți la apelul video, dar nu vrei să pară că ai plecat. Este o soluție mai bună decât oprirea camerei sau plecarea în timp ce întâlnirea are loc. Este mult mai puțin decât o distragere a atenției.