Samsung a lansat un suport mobil pentru monitorul de 43 inch

72
Samsung Electronics a lansat un stand pentru monitor
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat un „suport mobil” de 43 de inch, după monitoarele sale existente de 27 și 32 inch. „Suportul în mișcare – Moving Stand” are roți din poliuretan, astfel încât poate fi mutat în mod convenabil oriunde, fără să vă faceți griji pentru uzură și zgomotul produs în timpul deplasării suportului.

Atunci când este combinat cu monitorul inteligent Samsung Electronics, are diverse posibilități de utilizare și funcții, cum ar fi lucru și studiu, servicii OTT și jocuri. Moving Stand este excelent pentru utilizare de către generațiile tinere, de tinerii căsătoriți în camerele mai mici din locuință.

Puteți muta monitorul inteligent din camera de lucru în dormitor sau în camera de zi după ce ați terminat munca pentru a viziona filme și emisiuni TV. Poate fi folosit și într-un scenariu în care mai multe persoane pot folosi un singur monitor în momente diferite.

În plus, designul simplu și curat îi permite suportului mobil să se integreze armonios cu interiorul, indiferent unde îl așezi. În concordanță cu lansarea „Moving Stand – Stand în mișcare”, Samsung Electronics a lansat și „Smart Monitor Moving Stand (Smooth)”. Acesta din urmă este combinat cu un monitor inteligent de 43 inch (109,22 centimetri).

KRW (South Korean won – KRW simbol ₩) este unitatea monetară oficială din Coreea de Sud. Un won este împărțit în 100 de jeoni. Jeonul nu mai este folosit pentru tranzacțiile de zi cu zi și apare doar în cursurile de schimb valutar.

Prețul de fabrică al „Suportului în mișcare – Moving Stand” este de 269.000 KRW (190 de euro) în culori alb-negru. „Smart Monitor Moving Stand (Smooth)”, care combină un „monitor inteligent” de 43 de inch și un „suport în mișcare”, are un preț de 909.000 KRW (aproximativ 630 de euro) pe negru. Potrivit SamsungNewsroom, dacă vreți un model în culoarea albă, prețul este de 949.000 de woni (aproxiamtiv 650 de euro).

Un oficial Samsung Electronics a spus: „Modelul de 43 de inch a fost lansat pentru a satisface nevoile clienților care doresc să utilizeze un suport mobil pentru monitor inteligent cu un ecran mare care maximizează mobilitatea și confortul.”