Samsung nu a renunțat la ideea de a lansa o tabletă pliabilă

298
Samsung nu a renuntat la ideea de a crea o tableta pliabila
Sursa foto: via androidcentral.com

Telefoanele pliabile Samsung sunt tot mai în vogă peste tot în lume, mai ales după lansarea noilor modele Flip 5 și Fold 5. Dar, potrivit ultimelor informații, Samsung nu a renunțat nici la lansare unei tablete pliabile. Recent, șeful companiei de telefonie mobilă TM Roh a vorbit despre interesul companiei de a crea o tabletă pliabilă. Samsung crede este o „categorie de produse foarte bună” pentru o astfel de formă.

Samsung a început să-și tachineze interesul pentru a crea mai multe dispozitive pliabile, cum ar fi o tabletă pliabilă. Într-un interviu pentru Independent, șeful de telefonie mobilă Samsung – TM Roh, a declarat: „Tableta este o categorie de produse foarte bună, una în care putem aplica formatul pliabil”. El a adăugat: „Pentru că a făcut parte din istoria și natura umană atât de mult timp să citești cărți sau să folosești caiete”. S-a zvonit că Samsung va dezvălui o tabletă pliabilă în acest an, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Samsung investește multe resurse într-o tabletă pliabilă

Samsung se bucură de aspectul pliabil al dispozitivelor datorită portabilității lor și a modului în care sistemul de închidere le face mai compacte. Având în vedere acest lucru, Roh afirmă că Samsung „investește o mulțime de resurse” în dezvoltarea unui astfel de dispozitiv. Samsung a tachinat un concept de tabletă pliabilă încă din 2022.

Compania este interesată să ofere „inovații semnificative” înainte de a lansa un astfel de produs. Roh a afirmat că o tabletă pliabilă trebuie să fie „subțire și ușoară și extrem de portabilă. Dar trebuie să fie puternică pentru a putea fi folosită fără griji”. TM Roh a dat ca exemplu în acest sens pe Galaxy Tab S9 Ultra și celelalte tablete din seria Galaxy Tab S9.

AndroidCentral este un site web care conține știri, recenzii, podcasturi, forumuri și multe altele legate de dispozitivele Android. A fost fondat în 2005 și are sediul în New York. Android Central face parte din Future US Inc, un grup media internațional.

Nu este prima dată când zvonurile despre o tabletă pliabilă Samsung apar într-un fel sau altul. Cu toate acestea, acele zvonuri au apărut din nou înainte de recentul Unpacked. Potrivit AndroidCentral, am aflat apoi că tableta pliabilă se va numi „Galaxy Z Tab” și va fi lansată împreună cu Tab S9. Nu s-a întâmplat asta. Ar fi interesant de văzut dacă măcar numele se adeverește.

TM Roh nu a oferit nimic despre un interval de timp estimat pentru prima tabletă pliabilă de la Samsung. În afară de tablete, un laptop pliabil din bucătăria Samsung ar putea apărea cândva în viitor, de asemenea.

Nimic nu este confirmat în privința unei astfel de tablete. Aceste informații trebuie luate momentan cu prudență, dar nici nu trebuie ignorate total. La fel s-a întâmplat cu începuturile telefoanelor pliabile.