Samsung își va reînnoi în acest an gama de tablete Galaxy Tab

314
Samsung isi va reinnoi in acest an gama de tablete Galaxy Tab
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung este lider pe piața tabletelor Android, cu multe tablete foarte populare popular în acest segment. Practic compania acoperă atât consumatorii entry-level, cât și cei avansați prin diferitele serii de tablete ale sale.

După cum sugerează zvonurile, via HDBlog, Samsung ar putea actualiza mai multe linii de tablete în acest an. Compania va lansa noi versiuni care suportă rețeaua 5G și modificări atât în ​​hardware-ul intern, cât și în ecran. Una dintre aceste versiuni va avea un ecran de doar 11 inch (27,94 centimetri) venind ca cea mai compactă opțiune pentru utilizatori.

Numerele de model, dar și unele specificații, pentru viitoarele tablete au fost dezvăluite de pagina oficială de asistență Samsung Franța. De asemenea, câteva dinte tablete cu aceste numere de model au apărut și pe unele site-uri de referință și certificare. Modelele în cauză sunt: SM-P613, SM-P619, SM-T630, SM-T636B și SM-T503.

Mai multe tablete Samsung Galaxy Tab vor fi lansate anul acesta

Primele două de pe listă, SM-P613 și SM-P619, au fost confirmate de paginile oficiale de asistență Samsung Franța. Confirmări ale modelului SM-P619 au venit și de la GCF (Global Certification Forum) și de la benchmark-urile GeekBench și HTML5test. De aici am aflat că modelul SM-P619 are un procesor Snapdragon 720G, 4GB RAM și Android 12.

HTML5test este o aplicație pentru evaluarea exactității unui browser web. A fost dezvoltată de programatorul web olandez Niels Leenheer și lansată în martie 2010. HTML5test dezvăluie care caracteristici au probleme și nu pot fi utilizate sau utilizate doar parțial.

Site-ul de certificare Bluetooth a asociat în mod ciudat acest model cu numele „Galaxy Tab S6 Lite”, o tabletă pe care Samsung a adus-o deja pe piață în 2020, dar cu inițialele „SM-P610”. Nu trebuie exclus faptul că poate fi o versiune similară, dar cu unele componente actualizate în 2022.

De asemenea, se pare că Samsung lucrează la un Galaxy Tab S7 FE cu un ecran de 11 inch. Probabil că abrevierile acestei tablete ar putea fi „SM-T630” și „SM-T636B”, în funcție de conectivitate 5G sau nu. Se pare că Samsung lucrează și la o versiune actualizată a Galaxy Tab A7 Lite lansată anul trecut, modelul „SM-T503”. Momentan nu există detalii despre presupusele caracteristici hardware ale acestui produs.

Pe scurt, ar exista o tabletă „Tab S Lite”, atât în ​​versiunea Wi-Fi, cât și 5G; o nouă tabletă „Fan Edition” cu display mai mic decât modelul actual (numai Wi-Fi și Wi-Fi + 5G), sosind în lunile următoare; și o tabletă Samsung Galaxy Tab A7 Lite de nivel de intrare.

Data lansării acestor tablete este încă necunoscută. Este posibil ca Samsung să profite de următorul său eveniment de lansare pentru a oficializa noile tablete.