Samsung Tap View pentru oglindirea ecranului telefonului pe televizor

998
Sursa Foto: letsgodigital.org

Cu Samsung Tap View, este posibil să atingeți televizorul cu dispozitivul mobil pentru a oglindi ecranul. Folosim foarte mult toate tipurile de produse electronice de larg consum. De la un telefon mobil și o tabletă la un televizor. Uneori poate apărea nevoia de a afișa conținut de pe un dispozitiv pe alt dispozitiv. Acum există diferite opțiuni disponibile pentru oglindirea unui ecran. Totuși, se pare că Samsung intenționează să prezinte curând o nouă soluție, cu ajutorul căreia acest lucru poate fi făcut mai rapid și mai ușor.

Pe 5 decembrie 2019, Samsung Electronics a depus o marcă comercială la EUIPO (Oficiul pentru proprietatea intelectuală a Uniunii Europene) pentru numele Samsung Tap View. Cererea a fost încadrată în clasa 9 și probabil funcționează prin NFC.

Samsung Tap View afișează conținutul ecranului smartphone pe televizor prin atingere

Samsung Tap View are următoare descriere: Pentru televizoare; Smartphone-uri; Tablete; Calculatoare care pot fi purtate în natură și ochelari inteligenți; Ceasuri inteligente; Monitoare TV; Monitoare video; Software care permite oglindirea ecranului dispozitivului mobil pe ecranul televizorului, atingând dispozitivele mobile de televizor.

Din descriere puteți vedea că Samsung Tap View este o aplicație software cu ajutorul căreia puteți oglindi cu ușurință ecranul unui smartphone, tabletă sau smartwatch, pe televizor, atingând pur și simplu dispozitivul inteligent de televizorul inteligent. Mai mult, se pare că este posibil să se afișeze pe televizor ecranul mai multor dispozitive mobile.

EUIPO – European Union Intellectual Property Office. Taxele la EUIPO sunt de 850 € pentru o clasă, 50 € pentru a doua clasă de produse și servicii și 150 € pentru trei sau mai multe clase. O marcă UE este valabilă 10 ani. Poate fi reînnoită nelimitat, cu câte 10 ani la fiecare reînnoire.

Există desigur deja mai multe opțiuni pentru afișarea ecranului telefonului mobil pe un televizor Samsung – și invers. Ne gândim la AllShare Cast și aplicația SmartThings, care are, de asemenea, o funcție „Screen Mirroring – Oglindirea ecranului” încorporată. Aveți nevoie de o conexiune Wi-Fi bună pentru acest lucru.

Samsung Tap View este o soluție mai simplă și funcționează prin NFC

Noua soluție este probabil mai puțin complicată și este posibil să nu mai aveți nevoie de o conexiune Wi-Fi. NFC (Near Field Communication) poate fi, de asemenea, utilizat pentru atingere. De asemenea, Sony a făcut posibilă oglindirea ecranului folosind tehnologia NFC. Acest lucru este ideal pentru acele momente în care utilizați o rețea Wi-Fi necunoscută, de exemplu, când sunteți la muncă.

CES 2020 Las Vegas va avea loc la începutul anului viitor. În cadrul acestui târg anual de electronică pentru consumatori din Las Vegas, Samsung își va dezvălui noile modele de televizoare inteligente pentru prima jumătate a anului 2020. Este evident că Samsung Tap View va fi lansat acolo.

SURSĂLetsgoDigital