Samsung are în lucru telefoane full-screen, toți senzorii sunt sub ecran

1647
Samsung lucrează de ani de zile la două lucruri prin care vrea să-și consolideze supremația în industria globală de telefonie mobilă. Odată cu lansarea pe piață a lui Galaxy Fold unul dintre ele a fost rezolvat. Pliabilul Samsung este lansat și Samsung îi va mai face îmbunătățiri pe parcurs. Un alt lucru ce preocupă compania sud-coreeană este ecranul complet. Conform informațiilor Samsung are deja telefonul full-ecran în lucru dar mai necesită îmbunătățiri. Spre deosebire de factorul de formă pliabil, care este aproape de lansarea la vânzare, posibil cu unele mici probleme inerente, smartphone-urile cu afișaj complet, fără rame, gauri sau decupaje, se pare că nu vor fi lansate prea repede. Cel puțin așa deducem din declarația lui Yang Byung-duk, vicepreședinte Samsung Mobile R & D Group. Acesta a declarat recent pentru mass-media coreeană că nu este planificat „smartphone-ul pe tot ecranul” pentru „următorii 1-2 ani”. Evident, nu este pentru că Samsung nu dorește să lanseze acest design „perfect” prea repede.
Ecranul Infinity-o de pe Galaxy S10 este o „piatră de hotar”
De asemenea, rămâne neclar dacă tehnologia va „merge înainte” suficient de repede pentru a produce un telefon cu o cameră / camere și senzori încorporați în ecran în următorii ani. Până la acest moment, Samsung este mândru de modul în care arată familia Galaxy S10. Yang Byung-duk descriind așa-numitul afișaj Infinity-O ca o „piatră de hotar”, conform PhoneArena. Gigantul tehnic sud-coreean a declarat că afișajul său Infinity-O, folosit în Galaxy S10, reprezintă o „piatră de hotar” pentru tehnologia sa de afișare, deși în curând va prezenta un afișaj „pe tot ecranul” pentru viitoarele smartphone-uri. Acest lucru ne face să credem că Samsung are un astfel de ecran la care lucrează pentru a-l perfecționa.

PhoneArena este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. Are peste 20 de milioane de vizite în fiecare lună. PhoneArena are o bază de date care conține specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete, de la peste 120 de producători. Peste 30 de știri pe zi și peste 1.000 lunar sunt postate pe site.

Metoda utilizată pentru a face o gaură (sau două) în ecranul lui S10 / S10+ este văzută ca „tehnologie foarte inovatoare“. Samsung consideră aceasta o „realizare remarcabilă și un evident progres tehnologic în domeniul afișajelor“. Dar ceea ce este infinit mai greu abia acum urmează. Samsung lucrează pentru a găsi o modalitate de a pune camerele frontale sub afișaj. Acest lucru va fi inițial pentru  viitoarelor telefoane emblematice, fără a afecta funcționalitatea și performanțele lor. Scopul final al gigantului high-tech este crearea unui smartphone cu toți senzorii încorporați sub ecran.
Samsung va implementa tehnologia „Crystal Sound OLED display”
Ecranul Infinity-O din Galaxy S10 are o cameră frontală într-o gaură în afișajul principal. Samsung nu vrea un notch pe ecran, orificiul camerei fiind puțin mai departe de margine. Smartphone-ul emblematic include, de asemenea, primul cititor de amprente digitale cu ultrasunete din lume. În același timp, compania „ia în considerare” și implementarea tehnologiei „Crystal Sound OLED display”. Adică difuzorul va fi sub ecran, pentru a elimina necesitatea unei căști fizice. La acest lucru ne așteptăm pe viitorul Galaxy Note 10, acesta ar putea să utilizeze întregul ecran ca un difuzor. Ne-am așteptat ca această tehnologie să o găsim pe seria Galaxy S10.