Telefoane Samsung pentru serviciile de urgență din United Kingdom

1568

Samsung Electronics a anunțat că va începe să furnizeze telefoane inteligente care au standardul LTE (Long Term Evolution) pentru rețeaua de urgență din Regatul Unit. Smartphone-le Samsung care sunt echipate cu acest standard pentru comunicații wireless de mare viteză vor fi livrate, împreună cu accesoriile aferente, pentru serviciile de urgență din United Kingdom.

Serviciile de urgență includ poliția, pompierii, serviciul de ambulanță și alți utilizatori care contribue la siguranța publică din întreaga țară.

Compania Samsung Electronics, prin telefoanele sale care dispun de LTE, au câștigat un contract exclusiv de la Home Office. Acesta este un departament ministerial al Regatului Unit, responsabil cu imigrația, securitatea și ordinea publică. Ca atare, este responsabil de poliție, de serviciile de pompieri și de salvare, de vize și imigrație și de Serviciul de Securitate (MI5).

Samsung Galaxy S8 și S8+, Galaxy Note 8, Galaxy A3, A5, A7 sunt numai câteva din smartphone-le produse de Samsung care au standardul de conexiune de mare viteză LTE. În plus aceste telefoane sunt rezistente la apă și praf, au servicii de voce, au servicii de securitate în comunicare foarte bune, sunt fiabile și de calitate, potrivit oficialilor Home Office.

United Kingdom – Regatul Unit este format din patru țări – Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Există diferență între „Regatul Unit” și „Marea Britanie”! Când se folosește „Marea Britanie” se înțelege doar Anglia, Scoția și Țara Galilor, în timp ce „Regatul Unit” include și Irlanda de Nord.

Rețeaua de servicii de urgență din Regatul Unit trebuie să înlocuiască sistemul actual de comunicații, care este limitat în principal la comunicații radio. Noua rețea de urgență va furniza servicii de date mobile în bandă largă bazate pe LTE, permițând o gamă extinsă de capabilități suplimentare pentru personalul din prima linie a serviciilor de urgență, cum ar fi video streaming live, aplicații pentru identificarea criminalilor și servicii de localizare.

Sperăm că parteneriatul nostru cu organizațiile ESN (Emergency Services Network) și serviciul de urgență din Regatul Unit va aduce tehnologia noastră în întreaga comunitate de siguranță publică, susținând activitatea pe care o fac în fiecare zi„, a declarat Hahn Suk-Jea, vicepreședinte executiv al echipei globale de business-to-business al Samsung Electronics.

SURSĂKoreaHerald