Samsung nu a lansat la Paris un telefon LVMH Special Edition

54
MHLV
Sursă foto: Montaka

Cu ocazia lansării unor noi telefoane emblematice, Samsung lansează și ediții speciale, de obicei din seria Galaxy S sau Galaxy Z, în colaborare cu diferite companii celebre la nivel mondial. Era de așteptat că la Paris să apară și un astfel de telefon. S-a vehiculat lansarea un telefon ediție specială în colaborare cu gigantul francez de lux LVMH în timpul evenimentului Galaxy Unpacked. Nu s-a întâmplat acest lucru.

Printre altele, Parisul este și sediul Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH). Este un conglomerat de lux care deține mărci emblematice precum Louis Vuitton, Moët Hennessy, Tiffany, Dior, Loro Piana și multe altele. Un zvon a circulat online în ultima perioadă despre o potențială colaborare între Samsung și LVMH pentru un telefon Olimpic Edition, potrivit TheKoreaHerald.

Nu este neobișnuit ca Samsung să colaboreze cu mărci de lux pe telefoane tematice. De-a lungul anilor, Gigantul sud-coreean a lansat ediții Thom Browne pentru Galaxy Z Flip, dar și pentru alte modele. Deci, era pe deplin plauzibil ca Samsung să opteze pentru o astfel de colaborare cu LVMH atunci când va organiza primul său eveniment Unpacked la Paris. Au fost zvonuri în privința acestei colaborări.

Au existat, de asemenea, supoziții că acesta ar fi marcat drept un dispozitiv „Olimpic Edition”, având în vedere că Jocurile Olimpice vor începe la Paris în curând. Cu toate acestea, Samsung a negat oficial că a făcut un telefon cu LVMH. De fapt, nici nu a fost lansat un astfel de telefon ieri la Muzeul Luvru din Paris.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Luvru, doar clădirea, valorează 10,5 miliarde USD”. Operele și obiectele sale „au o valoare de peste 35 de miliarde USD.”. Cineva cu un salariu anual de 10 milioane USD are nevoie de 4.550 de ani pentru a aduna această sumă![/vc_message]

Un oficial Samsung a spus că gigantul tehnologic nu face echipă cu niciun partener pentru un „telefon olimpic”. Dar oficialul a refuzat să detalieze în continuare posibila lansare a unui telefon ediție specială cu tematică olimpică. Informațiile anterioare din Coreea de Sud, anunțau lansarea unui telefon pliabil în ediție specială cu tematică pentru una dintre cele 30 de mărci deținute de compania franceză. LVMH este cel mai mare conglomerat de lux din lume.

Ieri la Muzeul Luvru Samsung a lansat cele mai recente telefoane pliabile Fold 6 și Flip 6. Noile telefoane au venit cu Galaxy AI, caracteristica AI pe dispozitiv a gigantului tehnologic, după adoptarea acesteia de către telefoanele emblematice Galaxy S la începutul acestui an.