Videoclip cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Edition

637

Luna trecută, Samsung a dezvăluit versiunile Thom Browne ale Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Ambele smartphone-uri în ediție limitată s-au vândut în termen de cinci minute de la precomandă, în ciuda prețurilor deloc atrăgătoare. Compania a publicat acum un videoclip oficial de unboxing al Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Edition și Galaxy Z Fold 3 Thom Browne Edition.

Mulți dintre noi nu ne permitem aceste smartphone-uri pliabile nici în ediție originală fără personalizare. Cu atât mai mult aceste ediții speciale Thom Browne ale noilor pliabile. Dar, acum putem cel puțin să ne uităm la videoclipurile lor de unboxing. Cutia Galaxy Z Fold 3 Thom Brown Edition conține un Galaxy Z Fold 3, Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2. Toate aceste dispozitive au o culoare albă și o bandă în trei culori asociată cu Thom Browne. Galaxy Watch 4 are curele inspirate de Thom Browne, în timp ce restul dispozitivelor sunt protejate folosind carcase din piele cu tematică Thom Browne. Există și un stilou S Pen Pro în cutie. Conform SamMobile, în SUA,  Galaxy Z Fold 3 Thom Browne Edition costă 3.449 dolari!

Cutia cu dispozitivele Thom Browne Edition are și un Wireless Charger Trio

Cutia pentru Galaxy Z Flip 3 Thom Browne este formată din telefonul pliabil, Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2. Există huse din piele de ediție specială pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Buds 2. Galaxy Watch 4 vine cu două curele special concepute. Ambele cutii includ Wireless Charger Trio, care poate încărca fără fir trei dispozitive simultan. Desigur, toate dispozitivele din aceste două cutii au marcajul Thom Browne. Tot în Statele Unite, Samsung Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Editon costă 2.349 USD!

Cu noul Galaxy Z Fold 3, Samsung combină lumea smartphone-urilor și tabletelor într-un singur dispozitiv. De la telefonul mobil Android compact de 6,2 inch, Galaxy Z Fold 3 își extinde ecranul la un generos de 7,6 inch atunci când este deschis. În acest fel aveți o experiență de vis în viața de zi cu zi multimedia și productivitate incredibilă. De la multitasking cu mai multe aplicații la desene cu S-Pen până la un maraton de filme, aveți un dispozitiv pentru toate situațiile, inclusiv 5G.

Până la jumătatea lunii august 2021, 461 de operatori din 137 de țări investeau în 5G, inclusiv încercări, achiziționarea de licențe, implementarea rețelei și lansări. Dintre aceștia, 176 de operatori din 72 de țări au lansat unul sau mai multe servicii 5G.

Samsung Galaxy Z Flip 3 este un telefon excelent. Un smartphone clasic 5G devine un model compact care ocupă puțin spațiu în buzunar. Mai mult, cu orice ocazie își arată capacitățile complete în ceea ce privește performanța și versatilitatea. Cu un afișaj de 6,7 inch, cu rata de 120 Hz și același procesor, procesor, Z Flip 3 nu este în niciun caz inferior fratelui său mare. Apropo: afișajul suplimentar din exterior vă oferă notificări chiar și după ce dispozitivul este pliat. Ambele pliabile Samsung au certificare IPX8!