Acasă Stiri Va lansa Samsung telefonul pliabil Galaxy X anul viitor?

Va lansa Samsung telefonul pliabil Galaxy X anul viitor?

Știrile despre anticipatul smartphone pliabil de la Samsung se accentuează tot mai mult iar videoclipurile despre Samsung Galaxy X sunt în prim-plan aproape în fiecare lună. Vă prezentăm un clip video cu Galaxy X, poate cel mai reușit ca design și prezentare de până acum. Noul concept video cu Galaxy X vine de la firma americană Tech Configuration prin intermediul The Korea Herald.

Toată lumea are așteptări mari de la Samsung cu acest nou smartphone, sunt atenți la tot ce apare referitor la viitorul telefon pliabil. Dar, sunt persoane din anturajul Samsung care afirmă că mai sunt câteva mici provocări tehnice de pus la punct.

Posibila prezentare, în anul viitor, are acoperire și datorită declarațiilor făcute de D.J. Koh, șefului diviziei mobile Samsung, în septembrie. La o conferință de presă, șeful Samsung Mobile a declarat: „Ne propunem să lansăm telefoanele pliabile anul viitor, deși suntem în curs de depășire a unor mici obstacole din producția de masă„.

Declarația a provocat o agitație în industria telefoniei mobile, dar insiderii au îndoieli că telefoanele pliabile ar fi lansate anul viitor.

Este puțin probabil că vom vedea telefoane pliabile anul viitor din cauza provocărilor tehnice nerezolvate„, a spus o sursă familiarizată cu problema.

Înclinăm totuși să îi dăm dreptate șefului Samsung Mobile.

Acest concept, poate cel mai realist realizat până acum al lui Galaxy X, este bazat pe scurgerile de informații din presa de specialitate din ultimul timp. S-a acordat o mare atenție finisajelor și materialelor prin introducerea în design a unor părți din piele combinate cu țesătură de kevlar pentru o rezistență ridicată și o calitate superioară.

În acest concept vedem un smartphone pliabil cu două afișaje separate, unul cu dimensiunea ecranului de 5 inch și un alt ecran pliabil, cu dimensiunea de 8 inch. Afișajul de 5 inch va fi util în modul pliat, în care utilizatorul va putea să utilizeze telefonul Galaxy X ca telefon inteligent normal, în timp ce îl poate deschide pentru un afișaj mare împreună cu ecranul de 8 inch, pentru a utiliza Galaxy X ca tabletă.

De asemenea vedem o idee a unui mod laptop, care ar trebui să facă smartphone-ul să se comporte ca un laptop, o jumătate transformându-se într-o tastatură complet funcțională în timp ce cealaltă jumătate va funcționa ca un afișaj.

La specificațiile tehnice, Galaxy X va avea un display QHD AMOLED de 5 inch și un display AMOLED pliabil de 8 inch, care suportă HDR10. Este de așteptat să fie alimentat de un nou Exynos 9810 cu 6 GB de RAM. Departamentul foto va dispune de o cameră de 12MP cu f / 1,5 pe spate, în timp ce camera frontală este prevăzută cu 8MP însoțită de un scaner pentru iris. Designul va fi din sticlă metalică cu grosimea totală de 7,5 inch când va fi pliat și va avea rezistență la apă și praf IP68.

Chiar dacă smartphone-ul pliabil Galaxy X nu este lansat anul viitor, Samsung se confruntă cu o saturație atât în ​​piață, cât și în inovație în domeniul în care excelează: smartphones. Samsung va trebui să facă eforturi pentru a dezvolta noi telefoane, potrivit specialiștilor din domeniu.

Telefoanele pliabile contează pentru Samsung în a satisface nevoile consumatorilor a căror apetit pentru ecrane mai mari – dar telefoane mici ca dimensiuni – pare nesfârșit„, a declarat Lee Byung-tae, profesor la KAIST College of Business.

KAIST College of Business combină managementul și tehnologia. KAIST a fost înființată în 1971 pentru a deveni o universitate orientată spre cercetare și pentru a iniția elevii de elită în domeniul științei și tehnologiei. Este una din cele mai reputate Universități din Coreea de Sud și din Asia.

Telefonul mobil la nivel global a cunoscut o creștere lentă în ultimii ani. Piața este așteptată să înregistreze vânzări de aproximativ 1,82 miliarde de unități în 2017, de la 1,89 miliarde de unități anul trecut, potrivit firmei de cercetare a pieței Gartner. Cifra este de așteptat să crească ușor la 1,92 miliarde de unități anul viitor.

Stiri

Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de...

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...