Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

446
Samsung Unbox Discover noi televizoare monitoare si soundbar
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său virtual Unbox & Discover. Pe măsură ce oamenii își petrec mai mult timp acasă, cele mai recente inovații Samsung permit consumatorilor să profite la maximum de pe ecranele lor. Pot să lucreze mai eficient, să comunice mai bine și să-și exploreze pasiunile personale.

Timp de decenii, televizoarele au fost văzute pur și simplu ca o modalitate de a viziona filme și emisiuni. Acum, televizoarele servesc ca săli de conferințe și centre de fitness. Profitând de multe funcții pentru prima dată anul trecut, oamenii reexaminează rolul televizorul lor în viața lor.

Abordarea inovatoare de noi caracteristici a făcut din Samsung primul producător mondial de televizoare timp de 15 ani consecutivi. În 2021, Samsung continuă să deschidă noi drumuri pentru a oferi consumatorilor experiențe de vizionare extraordinare.

LED-ul MICRO vine în casele utilizatorilor

Cu o luminozitate superbă, culori negre adânci și o calitate uluitoare a imaginii, tehnologia MICRO LED oferă o experiență de vizionare inovatoare care durează. LED-urile Samsung anorganice ajută la prevenirea arderii și asigură un ecran vibrant pe toată durata de viață.

În 2018, Samsung a introdus MICRO LED sub forma „The Wall”. Acesta este un televizor care se poate configura din module și poate atinge diagonala de 292 inch (7,42 metri). Cu flexibilitatea sa inerentă, „The Wall” necesită instalare profesională în casă sau birou.

În 2021, Samsung aduce puterea tehnologiei LED MICRO sub forma unei experiențe TV tradiționale. Acum, consumatorii pot lua acasă experiența cinematografică fără a fi nevoie de asamblare și instalare profesională. MICRO LED este disponibil în dimensiuni de 99 și 110 inch la nivel global, începând cu sfârșitul lunii martie; o dimensiune de 88 inch (223,52 centimetri) va fi lansată în această toamnă; iar ăn viitor și un televizor cu diagonala de 76 inch (193,04 centimetri).

LED-ul MICRO poate deveni 4 ecrane într-unul. Cu 4Vue (Quad View), consumatorii pot viziona simultan până la patru surse de conținut.

Samsung Neo QLED se potrivește oricărei case și oricărei pasiuni

Pe măsură ce oamenii apelează la televizoare ca o priză pentru pasiunile lor, Samsung a dezvoltat Samsung Neo QLED. Experiența de vizionare Samsung Neo QLED este definită de procesorul Neo Quantum și de noile LED-uri Quantum Mini. La doar 1/40 mii dimensiunea de LED-uri convenționale, Quantum Mini LED – urile permit un control luminii ultra-fine. Cu un negru profund, lumini strălucitoare și o tehnologie upscaling cu AI, Samsung Neo QLED oferă o imagine ultra-realistă – indiferent dacă urmăriți un joc de fotbal sau jucați unul pe consola dvs. de jocuri.

Samsung Neo QLED oferă, de asemenea, funcții care cresc nivelul jocurilor. Samsung este partenerul TV oficial al Xbox Series X din Statele Unite și Canada. Samsung Neo QLED și QLED oferă capabilități de ultimă generație care îi fac un partener fenomenal la jocurile de ultimă generație cu Xbox Series X.

Pentru performanțe de joc optimizate Samsung Neo QLED și QLED din 2021, Samsung a colaborat și cu AMD pentru a dezvolta primul televizor cu suport Freesync Premium Pro atât pentru jocuri pentru PC, cât și pentru console, pentru a oferi o experiență de joc HDR cu adevărat excepțională.

Pentru cei cu pasiune pentru fitness, Samsung Neo QLED aduce antrenament sportiv și viață sănătoasă acasă. Anul trecut, când oamenii nu au putut merge la sală, mulți au căutat modalități de a rămâne în formă acasă. Samsung Health, o platformă cuprinzătoare de fitness și mindfulness lansată în primăvara anului 2020, a îndeplinit această nevoie.

În 2021, modelele Samsung Neo QLED 8K (QN800A și QN900A) vor fi disponibile în dimensiuni de 65, 75 și 85 inch, în timp ce modelele 4K (QN90A și QN85A) vor reflecta o selecție și mai largă, începând de la diagonala de 50 inch.

Tehnologie TV care reflectă stilul dvs. în interior sau în aer liber

Samsung The Frame. Categoria Lifestyle TV oferă ecrane concepute pentru fiecare consumator și pentru fiecare spațiu – în și în afara casei. The Frame transformă televizorul într-o operă de artă care poate fi personalizată pentru a se potrivi esteticului și decorului dvs. The Frame are mai multe lucrări originale pentru a se potrivi gusturilor individuale. Include, de asemenea, tehnologie de curățare automată bazată pe AI, care recomandă lucrări de artă pe baza selecțiilor dvs. Gândiți-vă propria colecție de artă personală cu o bibliotecă în creștere de peste 1.400 de opere de artă de la instituții de renume mondial.

The Frame oferă, de asemenea, un spațiu de stocare a fotografiilor crescut de la 500MB în 2020 la 6GB în 2021, astfel încât să puteți stoca până la 1.200 de fotografii (toate) în calitate UHD. De la clasici îndrăgiți la fotografii uimitoare, Magazinul de artă vă oferă acces la o varietate de conținut pentru a vă personaliza spațiul.

În 2021, există noi modalități de personalizare a televizorului The Trame. De la noi opțiuni de montare, cum ar fi suportul de perete Slim Fit, până la cinci opțiuni de cadru și multe altele de la furnizori terți. În 2021 televizorul Samsung este mai subțire ca niciodată: cu o grosime de doar 24,9 milimetri, cam la aceeași adâncime ca o ramă foto reală. Este la fel de atrăgător ca atunci când este activat.

The Premiere și The Terrace – un proiector și un televizor exterior incredibil

Samsung The Premiere. Pentru cei cărora le este dor de experiența cinematografică, The Premiere , primul proiector cu laser triplu din industrie cu rezoluție 4K, reprezintă următoarea etapă din home cinema – totul într-un pachet compact. Designul minimalist al proiectorului, cu margini rotunjite și finisaj din țesătură, se potrivește perfect oricărei case. Pentru a ajuta consumatorii să utilizeze Premiere oriunde în casă Samsung va oferi ecrane rulabile optimizate pentru Premiere.

Samsung The Terrace. În 2020, Samsung a dus performanțele de imagine de top din industrie din interiorul casei până în curte. Cu The Terrace, primul televizor în aer liber, consumatorii se pot bucura de calitatea imaginii, de performanța audio și de funcțiile inteligente pe care le așteaptă de la Samsung în exterior. Și pot face acest lucru fără griji; Terasa este rezistentă la intemperii, cu o clasificare IP55 pentru a proteja împotriva apei și a prafului. De asemenea, este simplu de instalat și ușor de conectat la serviciul de cablu și la o rețea Wi-Fi. Terasa este disponibil în 55, 65 inch, și un nou model Full Sun de 75 de inch din vară.

Ecranele potrivite pentru fiecare nevoie – de la productivitate la joc

Samsung Smart Monitor. În 2020, relevanța monitorului de acasă s-a schimbat dramatic. Pentru mulți, acest lucru însemna ecrane suplimentare pentru mai multe nevoi. Samsung Smart Monitor este primul monitor „do-it-all” – unind cel mai bun monitor și televizor. Smart Monitor este compatibil cu Wi-Fi, Bluetooth, Wireless DeX și Apple AirPlay 2, permițând consumatorilor să lucreze de oriunde fără a fi nevoie să se conecteze la un computer. Cu AirPlay 2, clienții pot transmite, controla și partaja conținutul preferat direct de pe iPhone, iPad sau Mac pe monitor. Vă puteți bucura de emisiunile preferate pornind platforma Smart TV și accesând aplicațiile preferate de streaming.

În 2020, monitorul de joc Odyssey G9 a generat o mulțime de buzz. În acest an, Samsung îmbunătățește experiența cu un afișaj Quantum MiniLED și caracteristici de joc premium. Curbura ecranului 1000R, combinată cu tehnologia de afișare Quantum MiniLED, oferă jucătorilor o experiență diferită de oricare alta. Noul G9 se alătură gamei complete de monitoare de joc curbate și plate Odyssey de la Samsung.

Samsung Interactive Display FLIP. Pentru a permite un nou mod de învățare și de lucru compania a prezentat Samsung Interactive Display FLIP de 75 de inch. Este un ecran digital interactiv pe care puteți scrie, desena și edita. Flip oferă caracteristici pentru lucru hibrid și învățare pentru a ajuta utilizatorii să aibă succes la birou sau acasă. Cu o calitate a imaginii 4K optimizată și imagini ușor de citit, o echipă de până la 20 de persoane poate lucra simultan pentru a sincroniza dispozitivele personale pentru partajarea conținutului în timp real. Flip permite utilizatorilor să vadă prezentarea unui coleg sau a unui profesor ca și cum ar fi acolo în persoană. Samsung Flip este disponibil în diagonale de 55, 65, 85 de inch și acum și în 75 inch.

Sunet care se potrivește vizualului, pasiuni, stil, gusturi și nevoi

În timp ce televizoarele Samsung oferă un sunet incredibil de la cele mai mici difuzoare, nimic nu completează experiența home theater, cu adăugarea unei bare de sunet Samsung. Gama 2021 din seria Q include tehnologia exclusivă Q-Symphony. Aceasta sincronizează sunetul de la televizorul Samsung pentru a oferi un sunet tridimensional îmbunătățit. Bara de sunet măsoară chiar și mediul său pentru a proiecta sunetul exact acolo unde trebuie.

Pentru o experiență imersivă completă, profundă și bogată, Q950A se mândrește cu primul sunet de canal 11.1.4 din domeniu. Noua sa caracteristică Bass Boost permite utilizatorilor să adauge „mai mult boom” printr-un simplu clic. Pentru cei care redă muzică de pe dispozitivele lor mobile, Tap Sound îl face la fel de simplu ca atingerea unui dispozitiv pe bara de sunet. Samsung Q950A funcționează cu mai mulți asistenți vocali, inclusiv Amazon Alexa și Bixby – facilitând controlul complet al experienței de ascultare.

În 2021, Samsung îți completează pasiunile, se adaptează la gusturile tale și oferă performanțe care îmbunătățesc toate experiențele. De la culmea performanței de lux în MICRO LED, până la atracția estetică a The Frame, Samsung redefinește rolul televizorului în casa ta – într-un moment în care televizorul este mai relevant ca niciodată.