Samsung a brevetat un televizor Dual LED, posibilă lansare la CES 2020

1898
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Samsung este cel mai mare producător mondial de televizoare de ani buni. Astăzi, majoritatea televizoarelor Samsung sunt concentrate în linia QLED TV, care se bazează pe tehnologia cuantică. În plus, compania produce și câteva modele de televizoare LED. O nouă aplicație pentru un nume de marcă indică faptul că Samsung dorește să implementeze o nouă tehnologie pentru televizoarele sale LED, Dual LED.

Aplicația de marcă indică faptul că un nou model de televizor, Samsung Dual LED TV este în curs de dezvoltare. Lansarea oficială este preconizată la Consumer Electronic Show 2020 Las Vegas în aproximativ două luni și jumătate.

Televizor Samsung Dual LED

Pe 21 octombrie 2019, Samsung Electronics a solicitat o denumire de marcă comercială de la EUIPO (Oficiul pentru Proprietatea Intelectuală a Uniunii Europene) pentru numele Dual LED. Aplicația este încadrată în clasa 9, cu descrierea: „Televizoare; Monitor de televiziune; Telecomanda pentru TV; Stand TV; Stand de montare pe perete.”

Cererea a fost depusă de compania Perani & Partners Spa din Italia. Această companie a acționat deseori în numele Samsung Electronics pentru cererea de diferite brevete de invenție și mărci comerciale. De asemenea, pentru noi inovații TV.

Perani & Partners este una dintre cele mai importante firme italiene de consultanță în domeniul proprietății industriale și intelectuale. Începând cu 2001, firma a crescut constant, fiind un punct de referință în acest domeniu pentru Italia și străinătate.

Încă nu se știe foarte exact ce fel de televizor va fi acest Samsung Dual LED. La începutul acestui an, compania a prezentat și un televizor Micro LED la CES 2019, numit The Wall. Va avea sau nu noua denumire de marcă legătură cu televizorul Micro Led Samsung The Wall încă nu știm. Este, de asemenea, posibil ca Samsung Dual LED să fie o tehnologie LED actualizată ce se va regăsi pe noile televizoare / monitoare Samsung.

La începutul acestei luni, Samsung a rezervat noi denumiri de marcă comercială pentru Zero Bezel și Infinity Screen. Aceste nume vor fi probabil aplicate pentru prima dată la televizoarele care vor fi expuse la CES 2020. Acestă expoziție anuală va avea loc la Las Vegas, SUA, peste două luni și jumătate. Printre altele, în timpul CES, Samsung va prezenta noul său portofoliu TV pentru prima jumătate a anului 2020.

SURSĂLetsgoDigital