Televizorul Samsung „The Wall” câștigă premiul Display of the Year 2019

827

Samsung Electronics a anunțat că a primit premiul Display of the Year – Afișajul Anului, din partea Society for Information Display (SID). Premiul a fost acordat televizorului său cu afișaj modular MicroLED, The Wall. Samsung The Wall oferă o experiență revoluționară de vizionare, cu imagini negre pure, culori reale și o claritate de neegalat.

Suntem onorați că am primit un astfel de premiu de prestigiu”. A declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Suntem foarte mândri de progresul tehnologic și de inovația încorporată în The Wall și să vedem cum acest ecran a impulsionat cu adevărat întreaga industrie TV„.

Samsung The Wall încorporează cea mai recentă tehnologie de afișare

Televizorul The Wall este un display modular în format mare, cu tehnologie MicroLED. Este cea mai nouă tehnologie de afișare care este comercializată în ultimul deceniu. Televizorul MicroLED produce culori vibrante, dar naturale, pentru o experiență vizuală uluitoare, cu avantaje semnificative față de afișajele tradiționale.

Designul cu un aspect infinit, cu margini laterale foarte subțiri, cu rosturi insesizabile între module, permit televizorului să se integreze subtil în orice decor. Cadrul său decorativ personalizabil are un aspect elegant și sofisticat privit din orice unghi. Samsung The Wall se potrivește oricărui spațiu de locuit luxos sau comercial.

Society for Information Display – SID, a fost fondată în 1962. SID are ca activități principale publicarea de jurnale tehnice cu informații despre afișaje, în general afișaje electronice, cum ar fi televizoare și monitoare de calculator. „Display Week”, principala sa conferință, se desfășoară în luna mai sau iunie în fiecare an. Anul acesta a avut loc între 12 și 17 mai.

Acordate de Society for Information Display, premiile Display Industry Awards 2019 (DIA), recompensează produsele, componentele și aplicațiile inovatoare care vin cu inovații extraordinare ce vor modela modela viitorului industriei globale de afișare. DIA-urile sunt acordate în fiecare an în trei categorii: afișajul anului, aplicația afișajului anului și componenta de afișare a anului.

„Display Week” are loc la San Jose în Statele Unite

Suntem încântați să acordăm companiei Samsung Electronics premiul Display of the Year pentru afișajul său modular MicroLED, The Wall”. A declarat Wei Chen, președinte al Comitetului pentru acordarea premiilor Display Industry Awards. „Premiile pentru industria de afișare sunt cele mai înalte recompense din partea SID. Sunt acordate pentru a recunoaște cele mai bune produse sau aplicații de afișaje de pe piață din cursul anului calendaristic precedent. În numele SID, am dori să felicităm Samsung pentru inovare și pentru contribuția la modelarea viitorului soluțiilor de afișare”.

Premiile DIA din 2019 vor fi acordate de Stephen Choi, vicepreședinte și șef al North American Display Office. Vor fi acordate la Simpozionul Luncheon în 15 mai, în timpul Display Week 2019. Potrivit News Samsung, Simpozionul Internațional, seminarul și expoziția anuală au loc la San Jose, California, SUA.